Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen térdvédőt/rögzítőt/szor...

Milyen térdvédőt/rögzítőt/szorítót kéne használnom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,fiú.Focizok.1 hónappal ezelőtt lesérültem,keresztszalag szakadásom volt,és vérrög volt a térdemben,a doki azt mondta,hogy edzéseken mindig vegyek fel térdvédőt/rögzítőt/szorítót.De nem tudom milyent.Tudnátok nekem linkelni párat,hogy mik a jók erre a sérülésre?most nem méretre meg ilyesmi,csak tudni szeretném.
2013. jún. 29. 16:20
 1/2 anonim válasza:
Nekem is hasonló sérülésem volt csak nekem nem szakadt el csak 10 centis nyúlás volt benne, de már aktívan focizok és más sportot is űzök merevítővel,csak egy merevítő elég drága,de hidd el megéri! Néhány gyógyszaküzletben megmondják hogy milyen kell és általában ezeken a helyeken meg is veheted, de azért itt egy link: [link]
2013. júl. 1. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendeben köszi.Most úgy vagyunk vele,hogy tök mindegy mennyibe kerül,de legyen valami ami megtartja a térdemet.
2013. júl. 2. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!