Igaz a hír hogy Messit elakarja adatni a Barca vezetőségével Johan Cruyff?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 15:33
1/9 anonim válasza:
Ez csak Cruyff véleménye, ő eladná, mert szerinte Neymarral nem fognak megférni egymás mellett !
2/9 A kérdező kommentje:
Ekkora baromságot. A világ legjobb játékosától ő simán megszabadulna.
2013. jún. 26. 17:40
3/9 anonim válasza:
érdekes gondolat, van alapja, mert megvan az esély, hogy kioltják egymást. De én nem adnám el, inkább nem vettem volna meg Neymart. Inkább egy konkrét befejezőcsatár kellett volna(mint mondjuk Van Persie), mert most vettünk még egy Messi-típusú játékost, és így megint nem lesz, aki berúgná a helyzeteket. Ott lenne Villa, de persze padoztatjuk -.-
4/9 A kérdező kommentje:
és állítólag még Rooneyt is akarják
2013. jún. 27. 13:23
5/9 A kérdező kommentje:
ami nem is lenne rossz
2013. jún. 27. 13:23
6/9 anonim válasza:
Rooney 100milliárd % -ra nem megy a barcába !
Marad a Manchester Unitednél, mert jövőhéten hosszabít !
7/9 anonim válasza:
nem lenne rossz..? de.
Jobb lenne mint Neymar, csak hát már Neymart megvettük ne szórjuk már a pénzt. Nem kell 50 sztár előre, attól nem lesz jobb, csak pénzkidobás.
Amúgy Rooney szerintem jól passzolna a csapatba, mert befejező csatár KELL.
8/9 anonim válasza:
A legfontosabb, akit meg kell venni: Hummels.
9/9 A kérdező kommentje:
azt írtam hogy nem lenne rossz ha leigazolnák:|
2013. jún. 28. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!