Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van itt még rajtam kívül más...

Gelazso kérdése:

Van itt még rajtam kívül más Foci-gyülölö?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 08:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem utálom, csak egyszerűen nem köt le. És sok más sport sem köt le, TV-ben meg aztán főleg nem. Ott kb. egyedül a K-1-et szeretem nézni.

És mint ilyen sport, nem értem, miért vannak oda ennyien érte. Úgy értem, van egy csomó más, hasonló sport is, mégis miért emelkedik ez ennyire ki? És annál semmit nem utálok jobban, mint amikor valami túlértékelt.

Többet pedig már nem írok, mert kb. minden válaszoló véleményét osztom.

2013. jún. 25. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért emelkedik ki? Talán mert a világ legnépszerűbb sportja azért, anélkül nem tudna kiemelkedni. Hiába akarnák kiemelni mondjuk a golfot akkor se lenne az a legnépszerűbb mert sz**, mondjuk azt sportnak sem nevezem mert nekem nem az. Amúgy a kérdés nagyon értelmes :D
2013. jún. 25. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
De éppen ez az, a kiemelkedést úgy értettem, hogy népszerű. de miért? Ott a kosár, a kézi, a vízi, a hoki stb. stb. De miért pont ez? Mármint hogy miért ennyire? Teljesen elfogulatlanul kérdezem, mert komolyan nem vágom. Talán ez a legrégebbi?
2013. jún. 25. 22:32
 14/14 kovpet ***** válasza:

Mert sokan szeretik játszani is meg nézni is. Európában.

Amerikában meg nem annyira sokan, ott pl a baseball a népszerű. Pedig az milyen egy unalmas egy sport... de mégis szeretik sokan, tehát biztos abban is van valami jó.

2013. jún. 25. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!