Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van itt még rajtam kívül más...

Gelazso kérdése:

Van itt még rajtam kívül más Foci-gyülölö?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 08:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
39%

persze

én

2013. jún. 25. 08:28
 2/14 A kérdező kommentje:
üdvözöllek.mikor lesznek okkosabbak az emberek?
2013. jún. 25. 08:46
 3/14 anonim ***** válasza:
én nem vagyok focigyûlölõ, engem abszolút hidegen hagy minden olyan sport, amihez labda kell:)
2013. jún. 25. 09:15
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
okkosabbak... fuss neki még1szer
2013. jún. 25. 09:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom.
2013. jún. 25. 10:02
 6/14 kovpet ***** válasza:

Csak kíváncsiságból: konkrétan mit nem szerettek benne? Játszottatok már egyáltalán?

Normális társaságban a legjobb játék a világon (számomra).

2013. jún. 25. 11:32
 7/14 Szergej55 ***** válasza:
Nos, igazából nem vagyok focigyűlölő, ugyanazt tudom ezen sport profi változatáról mondani, mint bármelyik másikéról: nem tetszik, ami a nagyok között zajlik, amatőr szinten minden jobb.
2013. jún. 25. 11:41
 8/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem utálom, csak nem szeretem :D.Értelmesebb sportokat is támogathatnának több pénzel :P.
2013. jún. 25. 11:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a focit, de az túlzás, hogy gyűlölöm. Nem értem mi a szórakozás abban, ha ide-oda gurul a labda.

Régen sokat fociztam a többiekkel, de csak kapus voltam mindig. Azt szerettem csinálni. De beállni közéjük játszani? Kizárt dolog :)

2013. jún. 25. 12:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem szeretsz egy sportot miért kell gyűlölni? És főleg miért szánsz időt arra, hogy leírd? Gyerekes dolog...

Szerintem egy normális embernek, ha nem tetszik egy sport akkor nem foglalkozik vele és ennyi.

Az állami támogatásokról meg annyit, hogy az ország legnézettebb, legnépszerűbb sportja. Mind élőben, mind a tv-ben. Mi lenne, ha még jó is lenne a futball?

Emellett a klubok évente több 100 millió forintot adóznak az államnak. Arról nem is beszélve, hogy a meccsnapokon megugranak az alkohol stb eladások. Tehát ebből is az állam nyer.

A támogatások meg úgyis visszajönnek a későbbiekben. Viszont ha cserébe többen mennek ki a meccsekre, akkor idővel még több pénz folyik vissza az állam kasszájába.

2013. jún. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!