Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Meddig kell, hogy kosarazzon...

Meddig kell, hogy kosarazzon valaki, ha 13 centit akar nőni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
A sporttevékenység fajtája nincs összefüggésben testünk növekedésének mértékével.
2013. jún. 24. 20:38
 2/15 schocko ***** válasza:
82%
6 évig, 5 hónapig, 14 napig hetente háromszor...
2013. jún. 24. 20:45
 3/15 dirtboy ***** válasza:
87%

a kosarasok nem azért magasak mert kosaraznak hanem azért kosaraznak mert magasak.

gondolod hogy szaladgálással,labda pattogtatással,zsákolással lehet nőni?

ezt nem gondolhatod komolyan.

2013. jún. 24. 20:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Ez de baromság!A kosarasok már kölyök koruk óta kosaraznak és mit gondolsz már akkor is mindegyik magas, pár éves korában?Vagy azt hiszed, hogy a kosarasok 30 évesen kezdik el?Hát inkább te ne gondold komolyan...
2013. jún. 24. 21:22
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Te mekkora egy buta állat vagy:D ÚÚRISTEN, hát nem hiszek a szememnek:D Nagyon remélem hogy csak trollkodsz kérdező, mert aki ilyen hülye arra vadászati engedélyt szoktak kiadni.
2013. jún. 24. 21:27
 6/15 A kérdező kommentje:
anyád vagyok! :D
2013. jún. 24. 21:28
 7/15 A kérdező kommentje:
az a hülye, aki be is veszi az ilyen kérdéseket.. ;)
2013. jún. 24. 21:35
 8/15 dirtboy ***** válasza:
100%

akkor mutass már erről egy orvosi akármit ami le írja hogy miként hat a magasság növekedésre,ha úgy van ahogy mondod akkor lenni kell valami magyarázatnak rá.

egyébként ha követjük a gondolat menetedet akkor focitól,kézilabdától,röplabdától,stb mind magasabbnak kéne lennünk mert hasonló mozgások,aztán miért nem növünk tőle magasra azt tudod?

nem fura hogy csak a kosár növeszt,de miért,mi van abban ami növeszt?

2013. jún. 24. 21:38
 9/15 dirtboy ***** válasza:
100%

na az utcsó írásodat nem láttam mielőtt írtam,egyébként hogy a f aszba ne vennénk komolyan a kérdésed mikor vagy olyan f asz hogy még le is pontozol minket.

ha már hülyéskedsz akkor legalább ne pontozz

gyökér

2013. jún. 24. 21:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Nyilván ez komoly kérdés volt! :D De am ettől eltekintve komolyra fordítva, van egy srác, aki 17 évesen olyan 160körül lehetett, elkezdett kosarazni és 19 éves korára 192 cm lett...Szerintem az ugrálás miatt is lehet és hogy közben nyújtózkodsz! Azért mert, ti is lepontoztatok!!
2013. jún. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!