Mit szóltok az idei BL döntőhöz?
Figyelt kérdés
Megnézitek egyáltalán? És ha igen kinek szurkoltok?
Én a Bayernnek mert elegem volt már a sok divatbarcás kis taknyosból(tisztelet a kivételnek), és ők elcsitították őket egy laza 7-0-ás összesítéssel.
2013. máj. 21. 19:45
1/5 anonim válasza:
Én sajnálom, hogy a barca kiesett, mert már 7 éves korom óta nekik szurkolok:/ De a döntőt szerintem a Bayernnek kellene megnyernie, jobban megérdemli:)
2/5 Rasta Joint válasza:
Miért ne néznénk meg? Azért mert nem EL KLÁSSZIKÓ attól még simán lehet jó meccs, sőt ennek a párosításnak örültem a legjobban. Egyébként mióta kiesett az MU a BL-ből, azóta leginkább a Dortmudnak szurkolok az idei BL-ben, szóval remélem ők nyerik meg. :)
3/5 anonim válasza:
Most meg mindenki divat Bayernes lesz, szóval tökmindegy. Én a Dortmundnak drukkolok, amúgyis az egyik kedvenc csapatom, másrészt meg az első mezem is egy Ricken-es mez volt :)
4/5 Suvorov válasza:
persze hogy megnézem én Dortmundnak drukkolok de ha a Bayern nyeri aztse bánom mert megérdemlik ök is egy ilyen szezon után
5/5 anonim válasza:
Az egyik legjobb, legizgalmasabb BL döntő volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!