Ti mit ajánlanátok? (lent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Focizok jelenleg. Megye 3-ba játszok nyáron igazolnék megye 1 felnőttbe. De nyáron mentem volna akadémiába, ahova az elsőkörbe felvettek, a második körbe pedig nem kerültem be. Egyéni okok miatt. Haverok szerint, nagy tehetség vagyok, de van egy bökkenőm.
Félévig pihentem egy lovaglóizom sérüléssel, s most újra edzésbe álltam 1 hónapja, a második focimeccsen, pedig gyaloglás közben meghúzódott a lovaglóizmom újent. S már fáj 3 hete kb. Ti mit ajánlanátok? Hagyjam az egész focit, mert felesleges?
2013. máj. 16. 16:16
1/4 Santiago Noel válasza:
fordulj orvoshoz és gyogymasszőr és kiderűl a végén
2/4 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés... Meg sérültem féléven belül 2x keményen. Van értelme folytatni a pályafutásomat?
2013. máj. 16. 16:23
3/4 anonim válasza:
Kisebb pihentetés után lehet hogy eltudod újra kezdeni, de nem nagy jövőt jósolok ennek az egésznek. Menj el orvoshoz! Ne a gyakorin kérj véleményt! Tudom hogy ''nem kérdezted'', de akkor is, fontos az egészséged!..
4/4 anonim válasza:
ez attol függ h mennyire vagy tehetséges..az h haverod mit mond igazabol nem mérv ado,de ezzel nem azt mondom h nem lennél tehetséges,nem ismerlek:)ha szereted keményen edzel és hiszel benne akkor nem allithat meg semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!