Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit csináljak? Nagyon kicsit...

Mit csináljak? Nagyon kicsit tudok csak dobni labdával.15/L

Figyelt kérdés
Röpiben át sem megy a hálón,kislabda dobásnál ha mondjuk aki rajtam kivül a legkisebbet dobja,tuti hogy az enyém az ő dobásának is csak kb a fele lesz.

2013. ápr. 22. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem halsz bele:) Én is mindig sokkal kisebbet tudtam csak dobni, mint a többiek:S:D Erősítsed magad akkor súlyzóval, ha ennyire zavar:) Remélem azért 1-est nem szoktak adni, hogyha látják, hogy nagyon akarod
2013. ápr. 22. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Rossz a technikád és nem dobod, hanem lököd.

Mindig én dobtam a legnagyobbat, pedig nem én voltam a legerősebb, csak jó volt a technikám.

2013. ápr. 22. 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:

1.Volt hogy kaptam már 1-est azért mert nagyon kicsit dobtam kislabdával.

2.Nem lököm,mert mikor labda lökés volt,akkor is azt mondták hogy én dobom és nem lököm.:D A jó technika nem igazán tudom hogy milyen,mit takar.

2013. ápr. 24. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy kell használni a karod, mintha egy erőkar lenne, és a vállad a forgás középpontja. Dobásnál a vállad is dolgozzon, ne csak az alkarod és a csuklód.
2013. ápr. 24. 14:05
 5/5 anonim válasza:
Na, képzeld el, én voltam egy versenyen, ahol 60m 600 m távolugrás és kislabdahajitás volt. rossz voltam kislabdahajitásbol, de futásbol nagyon jó, így beneveztek. 16 m-t dobtam , csapattársam 36m-t!fúúúú, egy elsős is nagyobbat dobott nálam! Nagyon étem!
2013. máj. 1. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!