Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Volt már olyan hogy a nagytesó...

Volt már olyan hogy a nagytesótok jó volt valamiben és ezt elvárták tőled is?

Figyelt kérdés
a nővérem kosarazik és ettől a gimiben azt hiszik én is ügyes vagyok. igazából az is vagyok csakhogy félénk meg szerencsètken is... na és a 11.edikes tesom ugye elmegy ebből a gimiből hamarosan, éssss azt akarja kosarazzak meg minden, mert tiszta szar a csapat, még szarabb lessz ha ő elmegy...Arra vagyok kiváncsi volt e valakivel hasonlò dolog és hogy döntött. :) siessetek nem érek rá egész nap. ;)
2013. ápr. 15. 18:33
 1/2 anonim válasza:
Persze, velem is előfordult. Egy gimibe járok a bátyámmal aki végzős én meg kilencedikes. Mindketten jó tanulók vagyunk, de a bátyám szinte mindig csak ötösöket kap, nekem becsúsznak rosszabb jegyek is. A töridolgozatom négyes lett és a tanár mielőtt odaadta volna a lapom, azért még hozzátette az egész osztály előtt, hogy "a bátyád nem ilyen jegyet szokott kapni". Szóval, mindenkivel előfordul ez, engem különösebben nem zavar, csak ha sokat mondogatnák, de nem mondják.
2013. ápr. 15. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a húgom panaszkodott valamennyit arra, hogy őt nem mint önálló személyiséget tartják nyilván, hanem csak mint az xy húgát. Ő valamennyire tehetséges volt azokban a dolgokban is, mint én, de nem annyira, más dolgokban meg tehetségesebb nálam persze. Csak tőle valahogy azt várták, hogy amiben én tehetséges vagyok, abban ő is legyen legalább ugyanolyan jó, ugyanakkor kevésbé figyeltek a más irányú tehetségére. Azért is ment másik gimibe az általános után, hogy ott ne csak mint az én tartozékomat tartsák nyilván.
2013. ápr. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!