Volt már olyan hogy a nagytesótok jó volt valamiben és ezt elvárták tőled is?
Figyelt kérdés
a nővérem kosarazik és ettől a gimiben azt hiszik én is ügyes vagyok. igazából az is vagyok csakhogy félénk meg szerencsètken is... na és a 11.edikes tesom ugye elmegy ebből a gimiből hamarosan, éssss azt akarja kosarazzak meg minden, mert tiszta szar a csapat, még szarabb lessz ha ő elmegy...Arra vagyok kiváncsi volt e valakivel hasonlò dolog és hogy döntött. :) siessetek nem érek rá egész nap. ;)2013. ápr. 15. 18:33
1/2 anonim válasza:
Persze, velem is előfordult. Egy gimibe járok a bátyámmal aki végzős én meg kilencedikes. Mindketten jó tanulók vagyunk, de a bátyám szinte mindig csak ötösöket kap, nekem becsúsznak rosszabb jegyek is. A töridolgozatom négyes lett és a tanár mielőtt odaadta volna a lapom, azért még hozzátette az egész osztály előtt, hogy "a bátyád nem ilyen jegyet szokott kapni". Szóval, mindenkivel előfordul ez, engem különösebben nem zavar, csak ha sokat mondogatnák, de nem mondják.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem a húgom panaszkodott valamennyit arra, hogy őt nem mint önálló személyiséget tartják nyilván, hanem csak mint az xy húgát. Ő valamennyire tehetséges volt azokban a dolgokban is, mint én, de nem annyira, más dolgokban meg tehetségesebb nálam persze. Csak tőle valahogy azt várták, hogy amiben én tehetséges vagyok, abban ő is legyen legalább ugyanolyan jó, ugyanakkor kevésbé figyeltek a más irányú tehetségére. Azért is ment másik gimibe az általános után, hogy ott ne csak mint az én tartozékomat tartsák nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!