Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez valami átok rám, vagy mi?...

Ez valami átok rám, vagy mi? (Foci)

Figyelt kérdés
Már több évet fociztam, és akár tétmeccsen, akár csak az iskolában, vagy szimpla barátságos meccsen, ha ÉN játszottam, akkor biztosan kikaptunk, vagy utolsók lettünk. Emlékszem 1 meccsen voltam ott bajnokságban u15-ben, amikor nyertünk, de akkor is persze, hogy lecseréltek az 58. percben. Nem vagyok balf*sz, nem azért.. Már voltam egy évig csapatkapitány is, de egyszerűen mindig csak velem csesz ki a sors, vagy miattam kapunk ki mindig? Eddig sosem követtem el hatalmas hibákat meccseken, már játszottam vagy 30-40 meccset(éles, bajnokság) de még sárgát sem kaptam. A legnagyobb baj amit csináltam az egy 11-es volt, de azt sem rúgták be. Nekem szokták mondani, hogy csináljak valamit, mert gyenge a csapat, hogy vigyek a játékba egy kis löketet.. Nem vagyok másokkal szemét, nem táplálom másokba a negatívat, pont, hogy azon vagyok mindig, hogy biztassam őket.. De most is le vagyok sérülve, és persze, hogy megnyerték a mai meccset.. Hihetetlen, már másra nem tudok gondolni, mint, hogy valaki elátkozott, komolyan..16f
2013. ápr. 7. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem veled van a gond,hanem a csapattársaiddal!

Ők nem elég elszántak!Mert ,ha csapatkapitány valaki,akkor az biztos nem a leggyengébb láncszem....

2013. ápr. 7. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Az lehet, de ez már vicc, hogy, ha nem vagyok ott akkor bezzeg tudnak győzni.. :D Szoktam is mondani, hogy oda kell tenni magatokat, erővel, küzdeni érte, nem baj, ha nem bírod, akkor is, de szerintem a 11-ből, ha 2-3-an csináljuk ezt, akkor még sokat is mondtam..
2013. ápr. 7. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Na látod !

Ez a probléma.Nem 2-3 embernek kell odatenni magát a sikerért,habem mindenkinek !!!

2013. ápr. 7. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
* hanem
2013. ápr. 7. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!