Lányok! Tudj átok, mi is a les a fociban?
Figyelt kérdés
Neem, nem kell most elmagyarázni. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy felismeritek-e, vagy legalabb elméletben tudjátok-e, mi is az. :)2010. ápr. 7. 06:34
2/11 anonim válasza:
Én nem tudom, de nem is érdekel.
3/11 anonim válasza:
Tudom.L/18 És te tudod mi az ász a teniszben?
4/11 anonim válasza:
én azt hittem, tudom, de rávilágítottak, hogy lövésem sincs.
apjuk nézi a focit, én mellette kötöm a pulóvert, néha kérek egy kortyot a söréből. ha gól van, felnézek, és együtt örülök.
nekem ennyi épp elég a fociból :))))
6/11 anonim válasza:
Tudom! Nálunk jégkorong-őrület van:-)
7/11 A kérdező kommentje:
Csak kivancsiskodom. :) különben én is lány vagyok, és lövésem sincs a focihoz, nem különösképp érdekel. Csak úgy eszembe jutott, mások vajon hogy állnak ezzel :)
2010. ápr. 7. 09:08
8/11 anonim válasza:
Én is tudom, de ettől függetlenül nem köt le. 21/L
9/11 anonim válasza:
egy csomó fiú se tudja még egyszer egy ismerösömmel együtt néztük a focit msn-en is és megszolaltam h ez les gól volt reggel osztotta az észt h les gól volt les gól volt!
megkérdeztem mi az a Les és lövése se volt
de én am tom mer focizok meghát fiu vok szal illik tudnom
14/F
10/11 anonim válasza:
tom hogy mi a les, mert focizok :D
zsuzsi vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!