Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A magyar foci huligánok,...

A magyar foci huligánok, ultrák mennyire számítanak keménynek? Európában mennyire vagyunk ismertek?

Figyelt kérdés

20 éve tudom hogy magasabb volt a színvonal...de jelenleg?

szerintem 1.lengyel 2.szerb 3.görög 4.angol 5.horvát...a magyar hova tehető? romákok?

2013. márc. 30. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
nem jól tudod!a szerbek a leghülyébbek,legagreszivabbak!hát nem tom hogy hol vannak a magyar fiuk!
2013. márc. 30. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazából ezt nehéz nézni. Bajnokságban sehol, de ha ki kéne állni pl a románok ellen szerintem lazán elvernénk őket, létszámban dupla annyian tuti lennénk.
2013. márc. 31. 14:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Én pedig fordítva hittem, hogy a ligában erősek, a válogatottnak pedig nincs annyi hoolja...ezt abból is következtettem pl hogy egy magyar - horvát meccsen a magyarok kussba voltak egész meccsen, mikor ment a magyar himnusz a horvátok teljes erőből kifütyülték...németek hol állnak? előttünk vagy mögöttünk?
2013. márc. 31. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ ki ellen kell összefogni. A románok ellen remélem meglesz az összefogás bukarestben!
2013. márc. 31. 23:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Remélem sokan leszünk Bukarestben. Egervárit meg pic..sán kéne rúgni lassan.
2013. márc. 31. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Angolok? Na ne viccelj már...Akármikor Olaszországba mennek mindig agyonverve érnek haza a csicskák de még otthon is leszúrkálják őket :D :D :D
2013. ápr. 2. 18:03
 7/10 anonim válasza:
SOk idióta aki a foci miatt verekszik.Többségük meg gyáva,csak csapatban mernek jönni,olyanok mint a cigányok.Ezt az összes huligánra értem.
2013. máj. 27. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:

hát figyelj, az az igazság, hogy nincs könnyű dolgunk ilyen téren ugyanis itt vannak közvetlenül mellettünk a balkáni népek, akik nagy előszeretettel visznek bele agressziót a szurkolásba

azt pl. tudtad, hogy a délszláv háború is egy focimeccsből indult? mármint ott robbant ki, ott a szerb és horvát huligánok még fegyvert is ragadtak és írtották egymást, szóval gondolj bele, mekkora ott a gyűlölet

szerintem mint európaszerte híres focihuligánok, a lengyelek járnak az élen, de ők nekünk barátaink :D

tartott is a lengyel labdarúgó szövetség a 2012es EB idején tőlük és nemhiába, már az első nap bementek a hollandok edzésére és rasszista bekiabálásokkal illették őket, valamint a nagy rivális oroszokkal is összeverekedtek Varsó utcáin úgyhogy ők elég "kemények" ha egy huligán ettől az :D

a magyarokra visszatérve pedig, hát elég bizalomkeltő volt ez a Bukaresti kirándulás, jó volt látni a B középben az újpest és ferencváros zászlót egymás mellett és senki sem balhézott emiatt, összefogtak mert mégiscsak magyarok mind (meg persze mert mind utálják a románokat :D)

a románok ugyanakkor most is összeverekedtek egymás klubriválisaival

tehát összegzem, minden csapatnak vannak agresszív "huligánjai, ultrái", de ebben a térségben valamivel több, feltehetően a szláv beütésnek köszönhetően, emiatt agresszívabbak az emberek amúgy is

és mivel itt amúgy is a magyarokban van a legkevesebb szláv vér (meg talán a románokban), mi kevésbé vagyunk agresszívek (lengyelekhez, szerbekhez, ukránokhoz, horvátokhoz, stb képest), tehát talán emiatt vagyunk kevésbé kemények, ismertek

2013. okt. 14. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Akárki akármit monda az elsők simán a törökök. Nézz meg egy Fenerbache meccset, az ottani B-közepet az se zavarná ha meghalnának verekedés közben
2013. nov. 7. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

miért?

talán a szerbeket igen?

most is megkéseltek egy partizan drukkert...

2013. nov. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!