A magyar foci huligánok, ultrák mennyire számítanak keménynek? Európában mennyire vagyunk ismertek?
20 éve tudom hogy magasabb volt a színvonal...de jelenleg?
szerintem 1.lengyel 2.szerb 3.görög 4.angol 5.horvát...a magyar hova tehető? romákok?
hát figyelj, az az igazság, hogy nincs könnyű dolgunk ilyen téren ugyanis itt vannak közvetlenül mellettünk a balkáni népek, akik nagy előszeretettel visznek bele agressziót a szurkolásba
azt pl. tudtad, hogy a délszláv háború is egy focimeccsből indult? mármint ott robbant ki, ott a szerb és horvát huligánok még fegyvert is ragadtak és írtották egymást, szóval gondolj bele, mekkora ott a gyűlölet
szerintem mint európaszerte híres focihuligánok, a lengyelek járnak az élen, de ők nekünk barátaink :D
tartott is a lengyel labdarúgó szövetség a 2012es EB idején tőlük és nemhiába, már az első nap bementek a hollandok edzésére és rasszista bekiabálásokkal illették őket, valamint a nagy rivális oroszokkal is összeverekedtek Varsó utcáin úgyhogy ők elég "kemények" ha egy huligán ettől az :D
a magyarokra visszatérve pedig, hát elég bizalomkeltő volt ez a Bukaresti kirándulás, jó volt látni a B középben az újpest és ferencváros zászlót egymás mellett és senki sem balhézott emiatt, összefogtak mert mégiscsak magyarok mind (meg persze mert mind utálják a románokat :D)
a románok ugyanakkor most is összeverekedtek egymás klubriválisaival
tehát összegzem, minden csapatnak vannak agresszív "huligánjai, ultrái", de ebben a térségben valamivel több, feltehetően a szláv beütésnek köszönhetően, emiatt agresszívabbak az emberek amúgy is
és mivel itt amúgy is a magyarokban van a legkevesebb szláv vér (meg talán a románokban), mi kevésbé vagyunk agresszívek (lengyelekhez, szerbekhez, ukránokhoz, horvátokhoz, stb képest), tehát talán emiatt vagyunk kevésbé kemények, ismertek
miért?
talán a szerbeket igen?
most is megkéseltek egy partizan drukkert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!