Miért nem jársz focimeccsre?
Az MLSZ súlyosan megbüntette az FTC-t és az UTE-t a legnézettebb magyar meccsen. Elgondolkodtatott egy dolog, ti miért nem jártok meccsre?
Pár válasz lehetőség itt van, persze írhatsz magadtól is.
-Félsz, hogy megvernek a huligánok.
-Félsz, hogy megvernek a rendőrök.
-Szar a magyar foci.
-Drága a jegy.
-Nem érdekel a foci.
-MLSZ szurkolókat korlátozó intézkedései miatt.
Köszi a válaszokat előre is. Mindenkit felpontozok.
-Félsz, hogy megvernek a huligánok.
-Szar a magyar foci.
-Nem érdekel a foci.
minek otthon kényelmesen leülök a fotelba és azt nézek amit akarok.
a legjobb kameraképekkel, vágással esetleg, ha nem élő,gólismétléssel, akkor minek menjek focimeccsre ott állsz, v ülsz, és nem látod úgy a pályát mint amikor közvetítik
6.
Voltál már egyszer is itthon focimeccsen?Gondolom sose,te csak nézzed a tv-ben a nyugati szinházat,a barszával meg a cselzivel.
A nyugati focit sem szeretem megnyugodhatsz. Amerikai foci, kézi és kosármeccseken voltam már többször is, érdekes módon nem dobálják egymást a szurkolók, ha valakihez hozzáérnek a pályán, az nem dobja el magát, mintha leszakadt volna a lába. Az az igazság, hogy a labdarúgást nagyon elrontották. Egy teljesen jó sport lehetne, ha nem lenne tele ilyen díszb.uzikkal. Helyesbítek, mert nem is a magyar focival lenne a baj, hiszen azt mindenki tudja, hogy nagyságrendekkel gyengébbek vagyunk, mint a külföldi csapatok. A probléma inkább a kormánnyal van, hogy tömi bele a milliárdokat, csak azért mert a jelenlegi miniszterelnökünk rajong a fociért. Még azt is megértem, hogy új stadiont akar építeni, hiszen tény, hogy csomó már leélt szar, de minek kell ekkorákat? Én győri vagyok, az ETO stadion úgy tudom ilyen 15-20000 fős körül van. Szerintem még egyszer sem volt még félig sem megtöltve.
Egyébként biztos az én hibám, hogy nem tudom értékelni a színészkedő ecsethajú hulladékokat, azért annyi biztos, hogy a barátok köztben mindegyik megállná a helyét, ha meg tudnának tanulni néhány sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!