Elmennél egy Magyarország-Spanyolország focimeccsre? Mi lenne a végeredmény?
Figyelt kérdés
Csak mert múltkor hallottam fél füllel, hogy van még idén szabad időpontjuk egy barátságos mérkőzésre és a kommentátor mondta, hogy nem lenne rossz "megpályázni".2011. márc. 10. 17:07
1/22 anonim válasza:
Nem mennél el, mert egyik válogatottra sem vagyok kíváncsi. Végeredmény: nyilván nem magyar győzelem születne.
2/22 anonim válasza:
Bocsi, nem mennék el. Elírtam.
3/22 A kérdező kommentje:
Értem.Én azért megnézném.Még ha 1-8 is lenne a végeredmény.:)
2011. márc. 10. 17:46
4/22 anonim válasza:
Én tutira elmennék, nagy spanyol drukker vagyok :)) (Persze hajrá Magyarország!!! :D)
Amúgy s spanyolok nem veszik annyira komolyan a barátságos meccseket, szóval még akár meglepetést is okozhatnánk. :)
5/22 A kérdező kommentje:
Én is spanyol drukker vagyok, de lehet összevernének ha magyarként a spanyoloknak szurkolnék itthon.:)
A végeredmény igazából nem is annyira érdekelne, csak hogy láthatom őket élőben.:)
2011. márc. 13. 17:40
6/22 anonim válasza:
Spanyolok a kedvenceim és hát persze hogy kimennék ha ide jönnének!
7/22 anonim válasza:
De ugye nem a spanyoloknak szurkolnál? :D
A hazádnak rendületlenül légy híve... ;D
Még akkor is, ha fociban szarok vagyunk XD
Air Sanyit a válogatottba!!! :D
8/22 anonim válasza:
nem szurkolnék a spanyoloknak mert ha a magyarok megvernék őket (álmainkban maxmimum) akkor az nagy dicsőség lenne és valamennyire fellendülhetne a magyar foci!! de ha nem szurkolok a spanyoloknak is nyernek:D
9/22 A kérdező kommentje:
Én titkon a spanyoloknak szurkolnék, de nem hangoztatnám.:)
2011. márc. 13. 19:08
10/22 anonim válasza:
A FIFA és az egész játékvezetés a spanyolok seggét nyalja így a magyaroknak esélyük sem lenne. A VB-n is a spanyolokat segítették állandóan a bírók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!