Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elmennél egy Magyarország-Span...

Elmennél egy Magyarország-Spanyolország focimeccsre? Mi lenne a végeredmény?

Figyelt kérdés
Csak mert múltkor hallottam fél füllel, hogy van még idén szabad időpontjuk egy barátságos mérkőzésre és a kommentátor mondta, hogy nem lenne rossz "megpályázni".
2011. márc. 10. 17:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én nem akarok a vb-ről írni, mert nem szeretnék vitázni, szerintem megérdemelték a győzelmet.De annyit leírok, hogy szerintem Casillas miatt nyertek.
2011. márc. 13. 19:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Kedves kérdező, én sok éve (kb 12-13 éve) német drukker vagyok, és tavaly tavasszal a német szurkolók között ültem a barátságos meccsen.

Nekem minden más sportágban megy a drukkolás a magyaroknak, egyedül a foci nem, ebben számomra csak a németek léteznek (mondjuk a magyar focit utálom is).

Nem hiszem, hogy összevernének téged itthon, mert a spanyoloknak drukkolsz. :)

21/N

2011. márc. 13. 20:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Oh és egy lány, aki szereti a focit.:) Én is lány vagyok, 23. És tök jó neked, hogy voltál már a kedvenc válogatottad meccsén, én is szívesen mennék, főleg az eb-re, de nem látok rá sok esélyt, hogy fogok is.:)
2011. márc. 13. 20:32
 14/22 anonim válasza:
akkor még egy lány. ;) én is nagy spanyol drukker vagyok, a magyar focit nem nagyon követem. :D de attól elmennék igen, mert láthatnám a kedvenc csapatom. :D és hát kinek drukkolnék, hm talán egyértelmű. :D biztosan furcsán néznének az emberre, de miért titkoljam! csak így lenne lehetőségem, hogy menjek, ha Ma.országra jönnek. :D
2011. márc. 13. 20:37
 15/22 A kérdező kommentje:

Na, örülök.:)

Nekem is itthon lenne esélyem menni, meg ugye eb, de oda jegyet szerezni?!!Hogy döntsem el én most, hogy jövőre lesz-e rá pénzem?:)

2011. márc. 13. 20:46
 16/22 anonim válasza:

én tuti kimennék. :D

nagy Barca drukker vagyok:D

láthatnám Pedrot, Xavit, Puyolt, Iniestat, Villat, Piquét, Busquetst, talán Bojant és Valdest is ha játszanának. :D <3

2011. márc. 13. 22:32
 17/22 A kérdező kommentje:

Igen-igen.:)

Én is Barca drukker vagyok.Xavi a kedvenc játékosom, de kíváncsi vagyok Ramosra, Inire, Llorrentére, Casillasra, Puyolra, Villára, stb...

Most meg itt őrülök meg, hogy nem rúgnak még egyet a Sevillának.:)

2011. márc. 13. 22:43
 18/22 anonim válasza:
1-1 lett sajnos. :((
2011. márc. 13. 23:31
 19/22 A kérdező kommentje:

Ajj, láttam sajnos.:(

Pedig Ini is milyet tolt messziről.

Nem baj, így izgibb lesz a Real ellen, bár a bajnokság a "miénk" lesz.:))

2011. márc. 14. 00:06
 20/22 anonim válasza:
52%

magyar vagy, magyar vér folyik ereidben!

ne hagyd cserben, győznünk kell,

ha szarok vagyunk, akkor főleg! xD =) jó mi? így bíztatom a magyarokat! ;D

2011. márc. 14. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!