Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan engednék meg szüleim...

Hogyan engednék meg szüleim hogy focista lehessek?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok 8. után szeretnék focisuliba menni de szüleim minden áron azt akarják hogy egy jó gimibe járjak és átlagos munkám legyen pl:. Bankár, ilyesmik. Az életem a foci és azzal is akarok foglalkozni csak mint említettem szüleim nem engedik. (nem azért nem akarják hogy az focista legyek mert béna vagyok)

2013. márc. 21. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
és nem gondoltál arra, hogy esetleg valamilyen sportgimnáziumba menjél tovább? ezeknek egész jó neve is van. ha bekerülsz egy sportosztályba, ott az osztályfőnököd is támogatni fog, nem mellesleg a sportolókkal mindig másképp bánnak. (tapasztalat, hidd el, sok előnyhöz juttat) ezzel szerintem a szüleid is megbékélnének. aztán, ha betöltöd a 18at és érettségizel, és még mindig a foci az álmos, akkor a szüleid már úgyse dönthetnek helyetted, aztán akár edzőit is végezhetszm vagy akár TF mellett folytathatod a focit.
2013. márc. 21. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
még előző vagyok. nekem is a sport az álmom, de sajnos annyiban igaza van a szüleidnek, hogy kell egy rendes gimi. pl mi van, ha súlyosan lesérülsz és már nem tudsz fociból megélni? vagy tegyük fel, hogy pont annyira jól megy, hogy elhívnának külföldre? akkor meg kell a nyelvtudás. és a focisuliban nem arra fognak ösztönözni, hogy tanulj nyelvet. szóval én a sportosztályra szavazok :)
2013. márc. 21. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden nap edzhetsz iskola mellett. De 'hasznos' vagy 'kommersz' tudás sem fog ártani.. és még később ezt te is be fogod látni.

Ha minden nap lejársz edzeni, nyilván bekerülhetsz jobb csapatba.. ha tegyük fel jó is vagy, és a football politikájába beleillesz :D

2013. márc. 21. 16:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Valóban gondoltam már sportsulira csak mire lerakom az érettségit addigra már 18 leszek és az már öregnek számít,egyébként a nyelven nem múlik mer a németet középfok szinten beszélem.Olyan megoldást próbálok találni ami mind nekem és a szüleimnek is jó.
2013. márc. 22. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
miért számítanál öregnek?
2013. márc. 22. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
a fociban a 18 az már öreg akkor már azér kell egy nagy szint
2013. márc. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!