Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van az, hogy betonon...

Nauto kérdése:

Miért van az, hogy betonon jobban focizok mint füvön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Tegnap a barátaimmal kimentünk a helyi focipályára

focizni.Arra számítottam hogy jó formába leszek, ugyanis előző nap beton pályán egész jó teljesítményt nyújtottam.De itt füvön el voltam lassulva,pontatlan passzok lövések..Kb 1 órát játszottunk a füves pályán és utánna elmentünk betonra,ahol ismét jól játszottam!Pontos lövések,jó cselek,tehát rendben volt minden!Pedig szuktunk füvön is játszani de mostanában csak betonon,de mivel itt a tavasz átt szeretnénk menni a fűre, de sajnos elég gyengén játszok ott.. Mi lehet az oka? Valami teendő? 15/F

2013. márc. 10. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha füvön játszol akkor puhább a talaj

A lábaid nincsenek hozzászokva a terheléshez,ilyenkor fáradttabnak,lassabnak érzed magad! Vagy edz rá a lábadra picit (guggolás,kitörés,lábkitolás.....),vagy pedig sokat fuss füvön (ne foci közbe,hanem amikor van szabadidőd,magad) és 2-3 hét is hozzászokik a szervezeted ! :)

2013. márc. 10. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi ma délután el is kezdem :) Egyébként futási sebességet hogy tudnám növelni? Nem azért mert lassú, lennék csak még 1 kis gyorsaság jól jönne! :))
2013. márc. 10. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Erőnlétet kell erősítened ,illetve a lábaidat!

Egy haverodnak szólj,másszon rá a hátodra és vidd ameddig csak bírod!Vagy menjetek el erdőbe,töltésre vidd fel a hátadon.Majd cseréltek.Neked is jobb lessz meg neki is.

2013. márc. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!