Fociban beleestem egy szakadékba. (már olyan értelembe, hogy gyengében focizok) most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 13:28
1/7 anonim válasza:
Semmi különöset, mindenkinek vannak ilyen időszakai. Gyakorolj és simán kijössz a gödörből.:)
2/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ :
2013. jan. 20. 14:19
3/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ :)
2013. jan. 20. 14:19
4/7 zétike09 válasza:
Ha beleestél a szakadékba , mássz ki belőle!
5/7 anonim válasza:
Tegyél érte, hogy ne maradj ott! Eddz többet, gyakorolj sokat! Én 12-13 évesen KEZDTEM el focizni, most már "profi" csapatban vagyok! :)
6/7 zétike09 válasza:
5. válaszoló!Mégis mit értettél a profi szó alatt?!
7/7 Cs.Zoltán válasza:
Nincs a focinál értelmesebb dolog amivel foglalkozhatnál! Bár, már az is előrevetíti, hogy jó focistává fogsz válni, hogy ilyesmiket itt kérdezel meg, ahelyett, hogy az edződdel konzultálnál, aki minden bizonnyal ért hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!