Real Madrid - Barcelona, Már megint mit művelt a barca?
Előre leszögezném hogy nem vagyok se realos se barcás , viszont jó téma erről veszekedni .
Konkrétan a barcának 1 komoly helyzete volt , abból Messi be is talált . De ez nem az a barca .. a full tartalékos real elgázolta őket , de nem is ez a vicc , hanem ahogy játszottak ... lehet edző meg stb .. duma . A lényeg akkor is az hogy ez a játék nem volt méltó hozzájuk , állandóan színészkedtek (hozzáteszem , ugye ronaldo 65.perc környékén állt be , neki is volt 1-2 színész momentuma) , de amit adriano a végén művet ... én élőképről megettem , esküszöm ez oscar szint volt , mert még 2 lassítás után is megettem , aztán a 3.ról látszott hogy hozzá se értek :D
Nem a barcát szidom , egyszerűen ahogy a magyar commentátor mondta "Real B csapat ide , Real B csapat oda , megverte a Barcát"
Lehetőleg párttalan szurkolók véleménye érdekel , jöhet Realos , Barcás szurkoló is de ésszel , nem 12évesek vagyunk (vagy legalábbis remélem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!