Szerintetek legyőzi az Fc Barcelona a Real madridot a hétvégén (márc.2. )?
Figyelt kérdés
Mi Barcás szurkolók tartsunk össze,ja és eredményeket is kérek!!2013. febr. 28. 19:52
1/4 anonim válasza:
nem vagyok Barca drukker, se Realos de a Real nem fog nyerni. Nekik már mindegy a bajnokság, kedden meg MU meccs tehát tartalékolni kell, szerintem 1-0...
2/4 anonim válasza:
Én Realos vagyok xD
Nem fog a Real 7végén nyerni , sőt Mounak esze van felküldi a castilla-t , tökmind1 ha 10et rugnak tartalékolni kell ManU ellen .
Viszont ha Pici Messi megint nem tud pattogni Varane mellett akkor lehet még meglepetés is az eredmény .
Szvsz 1-2.
3/4 anonim válasza:
a Madrid számára nincs jelentősége a meccsnek, max. presztízs. A Barcelonának fontosabb, az otthoni kupavereség és -kiesés miatt. Szerintem ők nyernek 1 vagy 2 góllal.
4/4 anonim válasza:
Ronaldo, Xabi, Özil, Varane se kezd. Mivel hétközben MU elleni rangadó pihentetni kell, mert ezt a tempót nem lehet bírni. Lásd Bayern-Barca-Byern. Pedig egyszerűbb lett volna elnapolni a meccset, de a Spanyol Labdarúgó Szövetség úgy tűnik nem akar színvonalas meccset látni. Sima 2-es. Sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!