Nem madridistáktól kérdezem: most mennyire örültök, hogy kikapott a Barca?
én nem vagyok barca drukker csak a tényeket látom
real edzője murinho aki a világ egyik legjobb edzője
a barcának meg egy "villanova-a" van
azért örülnek mások a barca vereségének mert már mindenki unta hogy a barca az utóbbi években megnyert mindent amit lehetett
Nem akartam először, de az ilyenekre nem tudok nem válaszolni.
" Nem annak örülnek hogy kikapott , hanem annak hogy a sok divatdrukkert ezzel idegesíthetik és de , te is divatdrukker vagy különben nem érdekelne ki mit mond hanem kiállnál a csapatodért akár milyen szarban van . Amúgy bocs hogy madridistaként válaszolok , de 4-5éveg tűrtem hogy szarozzák a real-t gratuláltam a barcás ismerőseimnek , vissza ilyenkor semmit nem kaptam . Barcások 90% divat drukker ... "
Összefüggéstelenül beszélsz, és eszméletlen nagy marhaságokat.
1. A kérdésem alapján, hogy vonhattad le azt a következtetést, hogy "nem állok ki a csapatom mellett, akár milyen szarban van?" Az, hogy fáj, hogy mindenki ellenünk van, melyik világban jele annak, hogy nem állok ki mellettük? A tiedben talán.
2. "Divatdrukker" Aki barcás az mind divatdrukker,megszokhattuk már, és sokan le is szoktunk már róla, hogy az ellenfeleket győzködjük az ellenkezőjéről. A Barca drukkerek 90%-a divatdrukker, ti már felmértétek, körzővel, vonalzóval, mindenkinek beleláttok a lelki világába. Ilyen érvekkel nem is lehet, és nem is érdemes vitába szállni. Barcás vagy? Divatdrukker vagy. Ez szabály, így van megírva a nagykönyvben.
3. Következő általánosítás, hogy a Barca-drukkereknek mind nagy az egója, de MINDNEK ám! Te aztán levontad az ismerőseid alapján, hogy a barcások sportszerűtlen szemétládák. Ellentétben a fairplay emlőin nevelkedett madridistákkal, akik mindig tisztelettel beszélnek a barcáról, sohasem bíróznak, mindig gratulálnak. (Ja, meg akiknek az edzője a saját bajnoki ünneplésük alatt a Barcával és a bírókkal volt elfoglalva)
Az én tapasztalataim alapján, képzeld elmondhatom ugyanezt. Én világéletemben dicsértem CR játéktudását, míg az én madridista ismerőseim folyamatosan ócsárolják Messit. Akármi történt, én mindig elismertem, ha rosszul játszott a Barca, akármilyen bírói tévedés történt, én azt mondtam, hogy nem kell bírózni, a Barcának nem 11-esekkel, meg kiálítássokkal kellene megverni a Realt, ez nem mentség.
A madrisita ismerőseim pont az ellenkező módon viselkednek.
Akkor most én is húzzam rá az összes madridistára a tapasztalataimat?
Nem, én nem teszem, mert nem vagyok olyan korlátort, elfogult, csőlátású, mint te.
Képzeld, az ember személyisége nem az alapján fejlődik ki, hogy madridista vagy culé az illető. Tudom, nehéz elfogadni, de a reálosok között is vannak sportszerűtlen szurkolók, ahogy a barcelónások között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!