Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A gyúrás az rontja a csuklót?...

A gyúrás az rontja a csuklót? Azért kérdezem, mert kosarazok és amióta gyúrok, úgy érzem elég rosszul dobok.

Figyelt kérdés
Az nba-ben mindenki ki van gyúrva ezért nem értem. ők hogy szerzik az izmot?
2008. nov. 17. 18:48
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és lehet valahogy úgy gyúrni, hogy ugyanúgy dobjak?
2008. nov. 17. 18:50
 2/5 yuda ***** válasza:

igen,az erőltetéstől romolhat,de ha ezt tapasztalod,akkor mire vársz?

hagyd abba!.

..de az is lehet,hogy nem megfelelően végzed a gyakorlatokat-minden konditerembe van edző-ezért van fizetve-hogy menj oda hozzá és mond el a problémád.lehet pl.túlértékeled az erőnléted és nem megfelelő súlyokkal dolgozol és ez megerőlteti.

2008. nov. 20. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó lesz az, ha jónak látod hogy már eléggé kigyúrtad magad akkor hagyd abba, csak néha csinálj pár fekvőt hogy tartsd a kondid, de ha romlott a gyúrátol amit folyamatosan csináltál akkor mostmár javulni fog ha abbahagyod mert jösssz majd belefele az uj karodba és avval is megtanulsz dobni.. valami ilyesmire gondoltam!
2008. dec. 7. 21:14
 4/5 anonim válasza:
Gyűrás elött be kell melegíteni rendesen és csuklószorító sem árthat.
2009. szept. 20. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
ez azért van, mert hamar megváltozik az erősséged, sokkal erősebben dobod a labdát, pedig ugyanúgy dobod, mint regen. ez normális, folyamatosan minden gyúrás után kell dobálni hogy a fejed megszokja az izmosabb karodat:D
2012. febr. 26. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!