Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki a világ legjobb...

Szerintetek ki a világ legjobb kapusa?

Figyelt kérdés

Ne az alapján válasszatok ,hogy ki a kedvenc csapatotok kapusa.

Én szerintem Emanuel Neuer a legjobb Illetve Casillas (de inkább Neuer)

23mecs 7 kapott gól Neuer aránya.

2013. febr. 23. 20:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Buffon.
2013. febr. 25. 14:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Julio Cesar Soares Espindola :)
2013. febr. 25. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:
Nálam Casillas a legjobb!
2013. febr. 25. 21:10
 14/23 anonim ***** válasza:

azt is figyelembe kell venni hogy az adott kapus milyen bajnokságban játszik és milyen csapatban

hiszen egy topcsapatban védő kapusnak könnyebb dolga lehet mivel előtte klasszis védők illetve középpályások játszanak

2013. febr. 25. 21:18
 15/23 anonim ***** válasza:
2. válaszolóval teljesen egyetértek. Neuer is olyan mint valdes, hihetetlen védésekre és bakikra is képes. Különbség köztük, hogy Neuer 5-ször jobb valdesnél
2013. ápr. 9. 14:17
 16/23 A kérdező kommentje:

Nos.

Én úgy vagyok vele,hogy nálam éppenséggel.:

Első Neuer,második:Buffon Harmadik pedig Casillas illetve De Gea mert ahoz képest hogy milyen fiatal és az aránya a fejlődésének félelmetes a tavalyi szezonhoz képest a tavalyi DeGea elbújhat a mostani mögött ilyen iramú fejlődésben pár év után ő lehet szerintem a legjobb ,Edwin VDS. volt nálam eddig a legjobb ,de ő vonult,most De Gea-ban látom ezt a repertoár szintű fejlődést.

2013. ápr. 9. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
MU fan vagy? :D Amúgy De gea nagy tehetség, pár év múlva ott lehet a legjobbak között.
2013. ápr. 10. 09:06
 18/23 A kérdező kommentje:

ő Tipikusan legeslegeslegnagyobb kedvenc csapatom nincs mert vegyesen látok minden ország elsőosztályának csapatainál fantáziát.

United-nál (Anglia, Premier League) még annó Becks , Ronaldo és Van Der Sar korában láttam meg a fantáziát és ez a csapatnak ez a focija amit művel ez máig nem kopott meg,Wayne Rooney aki nem hagyta elkopni Becks után hagyott űrt.

Spanyoloknál Barcelona csapatánál látom ugyanazt a fantáziás játékot.

A tiki-taka amit játszanak az eszméletlen ,mert öszpontosítás pontosság és robbanékonyság jellemzi ,mert szinte lehetetlen megmondani mikor van vége a rövid passznak ilyen tempóban ,nem egyszer láttam ami bőven elment pasznak de indítás és kiugratást eredményezett.

Németeknél a Bayern München az a csapat akiknél nem tudom mi a fantázia ,de még is tetszetős.Olyan semmilyen játék de még is varázslatos!

2013. ápr. 10. 14:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Uotlsó mondat :D.
2013. ápr. 12. 14:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 22. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!