Szerintetek ki a világ legjobb kapusa?
Ne az alapján válasszatok ,hogy ki a kedvenc csapatotok kapusa.
Én szerintem Emanuel Neuer a legjobb Illetve Casillas (de inkább Neuer)
23mecs 7 kapott gól Neuer aránya.
azt is figyelembe kell venni hogy az adott kapus milyen bajnokságban játszik és milyen csapatban
hiszen egy topcsapatban védő kapusnak könnyebb dolga lehet mivel előtte klasszis védők illetve középpályások játszanak
Nos.
Én úgy vagyok vele,hogy nálam éppenséggel.:
Első Neuer,második:Buffon Harmadik pedig Casillas illetve De Gea mert ahoz képest hogy milyen fiatal és az aránya a fejlődésének félelmetes a tavalyi szezonhoz képest a tavalyi DeGea elbújhat a mostani mögött ilyen iramú fejlődésben pár év után ő lehet szerintem a legjobb ,Edwin VDS. volt nálam eddig a legjobb ,de ő vonult,most De Gea-ban látom ezt a repertoár szintű fejlődést.
ő Tipikusan legeslegeslegnagyobb kedvenc csapatom nincs mert vegyesen látok minden ország elsőosztályának csapatainál fantáziát.
United-nál (Anglia, Premier League) még annó Becks , Ronaldo és Van Der Sar korában láttam meg a fantáziát és ez a csapatnak ez a focija amit művel ez máig nem kopott meg,Wayne Rooney aki nem hagyta elkopni Becks után hagyott űrt.
Spanyoloknál Barcelona csapatánál látom ugyanazt a fantáziás játékot.
A tiki-taka amit játszanak az eszméletlen ,mert öszpontosítás pontosság és robbanékonyság jellemzi ,mert szinte lehetetlen megmondani mikor van vége a rövid passznak ilyen tempóban ,nem egyszer láttam ami bőven elment pasznak de indítás és kiugratást eredményezett.
Németeknél a Bayern München az a csapat akiknél nem tudom mi a fantázia ,de még is tetszetős.Olyan semmilyen játék de még is varázslatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!