Ki a világ legjobb középhátvédjé?
Varane tényleg jó,de még nem nyert semmit se válogatott szinten ,se klubszinten.Jó tavaly már ott volt a Real keretében mikor bajnojságot nyertek,de nem játszott csak a tartalékoknál!
Majd ,ha lehúz 4-5 évet úgy,hogy kirobbanthatatlan lessz a kezdöből akkor majd lehet....
Ha az utóbbi két évet nézzük akkor : Ferdinand - Vidic páros.
De ha a mostanit : Pique,Evans,T.Silva... ! :)
Ramos jobb szelso
sztem T.Silva, Pique, Vidic
varane :D:D:D
jó, hogy nem juhász
Jó úton jár, azt írtam, nem, hogy ő a legjobb. Láttad egyébként játszani? Sőt, máshogy kérdezem: láttad rossz meccset játszani? Egy Real Madridban kezdi magát a kezdőbe beverekedni. 18 évesen olyan rutinnal hozott meccseket, úgy esernyőzött be hátul egy-két csatárt, hogy azt hittem fifát nézek a tv-ben. Most 19 évesen Messit egy az egyben levette a pályáról, sőt le is futotta nem egyszer! Ezen kívül azon a meccsen egyenlített is.
Tudom, még korai bármit is állítani, de hogy kivételes tehetség, azt most megmondom. Mintha egy min 10 éves tapasztalattal rendelkezne, emellett félelmetesen higgadt és ésszel oldja meg a dolgokat. Fizikailag meg már most is kiváló. Juhászt ne keverd ide... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!