Ki, vagy kit tartanak ma a világ legjobb kapusának? Bővebben lent.
fogalmazáshoz kéne,de nem vagyok otthon a fociban :/
16/L
Jelenleg a legjobb kapusnak Iker Casillas-t tartják (spanyol,Real Madrid-ban játszik) én egyébként azt mondom hogy a 21. század eddig legjobb 5kapusa:
1.Oliver Kahn
2.Iker Casillas
3.Gianlugi Buffon
4.Victor Valdes
5.van Der Saar
Ezek közül az 1. és az 5. már visszavonult, de Iker Casillas jelenleg a legjobb kapus, ő kapta az Aranykesztyűt is asszem, de lehet Valdes volt. :D
Remélem tudtam valamicskét segíteni. ;)
Köszönöm szépen :)
Gugliztam erről,a legtöbb helyen Maneul Neuert írták(ó,bár tudnám,ki az xD),de ennek a Casillas-nak is sok helyen láttam a nevét,és hogy írtad Te is,akkor gondolom ő. Köszönöm mégegyszer :)
Én úgy gondolom,hogy Iker Casillas már régóta nem a világ legjobb kapusa. De ez lehet,hogy csak az én véleményem.
Kedves kérdező,nem lep meg,hogy sok helyen láttad a nevét,én is Manu Neuer-re(egyébként német,és a Bayern München kapusa) esküszöm,szerintem most nincs nála jobb :)
1.vagyok
Neurer is jó kapus. :)
Bocsánat hogy őt kihagytam de a Bundesliga-nak csak az eredményeit nézem, szóval... lemaradtam Kahn-nál. :D
a legszimpatikusabb és példaértékübb számomra buffon
azonban jelenleg chech és neuer a legjobb
spanyolban meg tavaly év végén az állomcsapatban volt egy kapus(nekem a neve nem mondott semmit) de mutatták a védéseit és tényleg zseinális kapus csak a nevét nem tudom
amúgy a kapus szakma eléggé véleményes mivel lehet hogy casillas sok trófeát begyűjt de védenie a jó védekezés miatt kb nem is kell mig lehet lacinak a kocsmából megye 3 ban egész meccsen hatalmas védéseket kell bemutatnia(csak irónikus megállapítás volt:D)
Egyértelmű: Casillas
valdes még a top10be se fér be nálam, elég selejt
Iker Casillas legjobb,utána többi rangsorolva.
Neuer Kahn utodja mÜnchenbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!