Szerintetek Lionel Messi a világ legjobb focistája?
Figyelt kérdés
Jogosan kapott eddig szerintetek 3 aranylabdát? Más csapatba is tudna nagyot alkotni?2012. júl. 6. 10:11
1/36 anonim válasza:
Sok meccsét láttam, határozottan ő a legjobb.
2/36 anonim válasza:
Most ő, de egyébként Puskás a legeslegjobb!
3/36 anonim válasza:
Cristiano Ronaldo a legjobb!!!!!miben jobb Messi???CR-t azért nem szeretik mert féltékenyek vagytok rá csak azért mondjátok hogy Messi jobb-.-"
4/36 A kérdező kommentje:
Miben jobb? 4-szeres Bl gólkirály, 3-szoros aranylabdás, nem önző, Spanyolországban gólkirály. Az hogy ennyiszer Bl gólkirály azt jelenti nem csak a gyengék ellen jó. Ráadásul a Classicokon is villog.
2012. júl. 6. 15:41
6/36 anonim válasza:
A 14:08-as lány akit legszivesebben hátbarúgnék :D Egyébként a kérdéshez szólva szerintem jelenleg ő.Majdnem minden egyéni rekordot megdöntött már
7/36 NagyonGonosz válasza:
Nem tudom, hogy jó dolog-e valakit a legjobbnak nevezni, de ha kéne akkor szerintem őt mondanám. Hihetetlen jó játékos a mutatói is igazolják. C. Ronaldo is nagyszerű játékos azonban az utóbbi időben kihagyja a téthelyzeteket és bevallom emberlieg sem szimpatikus amit művel. Egy felgma elkényeztetett kis hülye huszonéves, de sokat javult az utóbbi néhány évben!
8/36 anonim válasza:
Cristiano Ronaldo szerintem jobb! De Cassilas is
10/36 Cspapa válasza:
Mindenkinek vannak kedvencei, a fanatikusokat úgysem tudod meggyőzni, a többi meg tudja mi alapján lehet valakit jelenleg pozicionálni a sportban, így a fociban is. Jelenleg Messi a legjobb független a fanatikusok oda vagy vissza szólásaitól. Az aranylabdát nem az interneten a gépfüggők like-olásaival lehet megkapni, azt a világ legjobb edzői, játékosai és a sportújságírói szavazzák meg. Szerinted a szakma saját magán belül nem a legjobbat szavazza meg? Az saját maguk lejáratása lenne. Szóval az aranylabda abszlúz szakmai díj, az aranycipő amit szintén megnyert a legtöbb gólt lövőnek jár, az is objektív mérce. Szóval mondjon bárki bármit... Csak a Messi számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!