Tippmix - kérdés?
Figyelt kérdés
18 év életkor alatt lehet fogadni tippmixbe?
Ha igen, és nyersz akkor valami bankszámlaszámot meg kell adni
amire utalják a pénzt? Vagy csak be kell menni a boltba ahol vetted a szelvényt és kèzpénz be kifizetjék?
2013. febr. 14. 14:40
1/6 anonim válasza:
A tippmix szerencsejáték, természetesen 18 év alatt nem játszhatsz.
A nyeremény összegétől függ hogy kifizetik-e helyben, ha milliókat nyersz akkor nem, de nekem 70 ezret is simán kifizettek egy kisebb üzletben.
2/6 anonim válasza:
Kerek 195.995.ft-ig kifizetik kp-be az adott helyszínen, viszont 200.000.ft vagy felett már a bankos dolog játszik.
3/6 anonim válasza:
feladni feladhatod te is a szelvényt, csak a nyereményt nem válthatod ki. Mondjuk ez helytől is függ...
4/6 anonim válasza:
Tudtommal nem adhatja fel a szelvényt. Nekem is felnőttel kellett mennem. Sőt még néha most is megkérdezik, hogy elmúltam-e 18. Persze vannak olyan helyek, sörözők stb, ahol nem kérdezik meg hány éves vagy.
5/6 anonim válasza:
én egy egész forgalmas úton levő lottózóban(!), magam előtt láttam két 14-15 éves forma gyereket akik simán feladták a szelvényüket!
6/6 anonim válasza:
Hivatalosan nem játszhat 18 évet be nem töltött személy. Hogy ezt a szabályt a lottózó vagy lottót árusító hely személyzete mennyire tartatja be az már csak rajtuk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!