Hogy müködik ez a TippMix?
Egyik ismeröstöl halottam hogy nyert tippmixen 20 ezer forintot.
Igazábol arra lennék kiváncsi hogy hogyan müködik ez a tippmix rendszer?
Ahoz hogy nyerjek a végeredményt is pontosan meg kell tipelni?
Értem itt hogy melyik csapat mennyi golt lött.
Vagy csak azt hogy melyik csapat nyer?
Mennyit nyerhetnék vele ? És mennyit bukhatnék?
Mielött bele vágnék a fogadásokba tudnom kell hogy mennyit veszthetek ha ugy alakul a helyzet,mert több 10 ezreket nem szeretnék bukni.
Az hogy mennyit vesztesz rajtad múlik. Ha "csak" kis összeggel játszol keveset veszítesz, de kevesebbet nyersz.(relatívan)
Nem kell megtippelni a végeredményt, elég azt hogy ki nyer, de akár a félidőt is lehet, vagy akár a gólok számát is.
"200 forintból lehet akár 400 000Ft-ot is nyerni."
hát aki ezt megcsinálja... akkor inkább lottó :D
Kyohun: :D
Maximum 400 000-ret lehet nyerni.
(második válaszoló)
Na akkor most komolyan !
Hogy van ez? Kinek higgyek ? Mindenki mást mond.
van esélyed nagyot szakítani, akkor is ha 200 FT-vel játszol de csak akkor ha szerencsés vagy és olyan meccseket raksz.
pl:
Nimes-Clermont H 2,13
Tours-Dijin H 2,48
Schalke-Hannover D 3,40
eredő odds: 17,96016
várható nyeremény: 5390 FT
megjátszott tét: 300Ft
(ez egy régebbi szelvényem)ami nem nyert:())
tehár láthatod hogy csak három meccsre raktam amiknek volt esélyük hogy bejöjjenek. Nem jöttek be.
De mondjuk ha egyszer megrakod hogy Raikönnen futamot nyer és van rá 45ös szorzó és mellé raksz egy Liverpool West Bromwich vendéget akkor 300 Ft-ből 107460 Ft nyerhetsz. Remélem érted hogy mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!