Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy működik a Tippmix?

Hogy működik a Tippmix?

Figyelt kérdés
Valaki bőven elmagyarázná nekem hogy hogy van ez a tippmix?Hány meccset kell/lehet megtenni?Mennyi az átlagos, a minimum,és a maximum nyeremény? Mennyi pénzt kell/ideális megtenni?Milyen sportokra lehet fogadni?Hogy veszel Tippmixet,mennyi idő mulva kapod meg a pénzt? Előre is köszönöm.
2013. jan. 23. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 24. 00:12
 2/4 A kérdező kommentje:
már olvastam....nincs benne minden amit kérdeztem;)
2013. jan. 24. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

1.Attól függ hányas kötés.Általában 1-es, ez azt jelenti, hogy magában is fogadható.De van 3-as és 5-ös is, ezekhez 3-5 meccset kell megrakni 1 szelvényen.

2.Minimum nyeremény 200 ft körül :D, odds függő.Max nyeremény 400ezer.

3.Odds függő ezis.Minél több meccs annál kevesebb pénz, minél kevesebb meccs (és minél biztosabb) annál több pénz.

4.Hoki,kosár,foci,NFL,sakk,kézi,forma1.

5.Utolsó meccs lejárta után 1 nappal.Pl: szombat este 9 kor vége van a meccsnek, másnap reggel már felveheted a nyereményt.

2013. jan. 26. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm!:)
2013. jan. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!