Leírná valaki csak vázlatosan hogyan működik a tippmix?
Az első a fogadási szám, ezt írod be, pl hogy a 012-re fogadsz, három lehetőség van, H hazai, V vendég, D döntetlen.
A nyereményszorzók azt mutatják, h hányszorosát nyered a pénzednek, ha eltaláltad, tehát ha D lesz, és arra tippeltél, 200 Ft-al, akkor 400 Ft nyertél.
Megteheted, h nem egy eseményre fogadsz, hanem többre, egy szelvényen belül, akkor magasabb a szorzó, mert összeadódik, de csak akkor nyersz, ha minden eseményt eltaláltad.
Azonkívül megteheted úgy is, h nem csak egyet választasz, hanem lehet arra is, h V és D pl.
Kérdezz, ha valami nem tiszta!
köszi az eddigieket:)
tehát akkor lehet úgy hogy kizárólag egy meccsre fogadok?
és amit mondtál hogy lehet hogy egyszerre két lehetőséget is bejelölök ez a fajta módszer kevésbé jövedelmező(csökkenti a szorzót)
És még annyit hogy akkor bármennyi meccsre fogadhatok?
egyre.ötre.nyolcra
Első vagyok, nem mindegyiket engedi magában fogadni, de ezt ott megmondják, mikor kitöltöd, szerintem úgy tudod leginkább megtanulni, ha elmész a lottózóba, és megteszel egy egy eseményt.
001 5 Honvéd - Vasas 4.15 / 9.65 / 1.24 H 20:00 mar.08
Ha ezt megteszed, akkor arra, h a honvéd nyer, közepes az esély, 4.15-ös a szorzó, döntetlenre magas (valószínüleg nem lesz döntetlen, ezért magas a szorzó), a Vasas a legesélyesebb, arra a legkisebb a szorzó. Ma este nyolcig lehet rá megtenni a tippet.
Ezt meg tudod tenni egyre is. Én ha csinálnék, Vasasra tenném. De pl az én férjem statisztikát vezet, melyik esemény hányszor volt H D V, és ez alapján dolgozik, egy excelben vezeti. Én megérzésre csinálom, így nyertem egy 15e Ft-ot Massával két éve :)
köszi:)
És azt hol látom hogy egy meccset meg lehet-e tenni önmagába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!