Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lányok gáz az ha egy fiú nem...

Lányok gáz az ha egy fiú nem tud focizni?

Figyelt kérdés
Van néhány más sport amit szeretek, de focizni azt nagyon nem tudok. Idegesít amikor a sok csaj leül és nézegeti azokat akik fociznak, és tuti hogy azok jobban bejönnek nekik. Nem?
2009. szept. 4. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom még nézni is utálja a focit! És sose volt problémája a lányokkal, csak ehhez el kellett érni egy bizonyos kort, amikor a lányok már nem csak a jövő reménybeli fociválogatott kerettagjait nézegetik. Bár megjegyezném, szerintem az értelmesebbje nem foglalkozik azzal, hogy tudsz-e focizni vagy nem. Legfeljebb ők nem a kirakatcicák... :D Fel a fejjel, nem minden lány a focistákat szereti, csak lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz!
2009. szept. 4. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
enyémis utálja
2009. szept. 4. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én utálom a focit, nézni unom, játszani meg rühellek. ÉS nem is tudok, mert félek a labdától. Nem egyszer pofán meg hason rugtak. :)

13/f

2009. szept. 4. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nézni is szeretem,utánpótlásban versenyszerűen is játszom,de szerintem egyáltalán ha valaki nem tud.
2009. szept. 4. 23:07
 5/10 anonim válasza:
az a lényeg hogy ne legyen egy lusta alak ,aki egész nap csak a televiziot bamulja és a neten szörfözik,jó ha van valami hobbija vagy kedvenc sportja.A lányoknak nem muszáj egy Maradona vagy egy D.Jordan,elég ha jó kondiba van.
2009. szept. 5. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
4%
Ásd el magad! Ultra ciki!
2009. szept. 5. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát.....ellégé gáz szerintem!
2009. szept. 5. 21:52
 8/10 anonim válasza:
51%
Hét már megint itt tartunk utálom az ilyen kérdéseket! ez csak is kizárolag izlés kérdése! van akinek tetszik van akinek nem van akinek mindegy. biztos találsz magadnak egy lányt aki olyannak szeret amilyen vagy aki mellet az lehetsz aki vagy.
2009. szept. 6. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
azér jobban felfigyelnek rád ha szétalázod a többieket a cselekkel:D
2010. febr. 11. 15:03
 10/10 anonim válasza:
Sztem nem gáz csak találj valami más férfias sportot amiben jó lehetsz. Nem kell feltétlenül labdajátéknak lenni. Az én párom pl. falat szokott mászni. Szexy... :P
2010. aug. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!