Nem tudom elképzelni, hogy megmerne ilyet csinálni a FIFA, főleg, hogy nyilvánosságra is hozták a szavazatokat. És hogy mernék pont egy Buffon, Rosicky vagy Silva szavazatait megmásítani?
Aranylabda egyéni díj... Ezért Messi kapta ő a legjobb és most nem arról van szó hogy 1-2 góllal többet lőtt hanem kb minden rekordot megdöntött
2013. jan. 14. 00:45
13/17 anonim válasza:
PErsze rekord XD nem is volt rekord, a FIFA ezt mondta, a másik meg, hogy egy zambiai csávó 107-et lőtt szóval megint nem rekord. ÉS MEssitől Iniesta si Xavi is Iker is Falcao is és még CR is jobban megérdemelte volna.
2013. jan. 14. 17:55
14/17 anonim válasza:
"a másik meg, hogy egy zambiai csávó 107-et lőtt szóval megint nem rekord"
ennyi erővel a Bács-Kiskun megyei Molnár Fatelep Megyei I. osztályban lőtt valaki 92 gólt, akkor ő jobb, mint Messi? azért ne beszéljünk hülyeségeket. szerintem ez nagyon butaság akármennyire nem csípem se a Barca se Messi majmolását.
2013. jan. 14. 19:14
15/17 anonim válasza:
Utolsónak igaza van... másrészt a 2010-est tényleg Sneijder érdemelte meg, azt aláírom. A mostani szerintem határeset, hogy Messi, vagy Iniesta, csak elkapott az ideg, bocsánat :)
2013. jan. 15. 16:52
16/17 anonim válasza:
Messié amúgy is milyeb rekord? Vagy 20-at 11-esből lőtt. Müller bácsi a 85-ből egyet se 11-esből szerzet, ráadásul kevesebb meccs alatt tette ezt meg.
2013. jan. 15. 19:35
17/17 A kérdező kommentje:
olyan rekord ba*meg hogy több gólt lőtt mint bárki, tökmindegy hogy hány meccs alatt, meg hogy mennyi 11es volt belőle. ezek csak számok. ha te nem ismered el és Müllert jobbnak tartod az a te dolgod, a számokat viszont akkor sem vonhatod kétségbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!