Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek igaz, hogy csalás...

Szerintetek igaz, hogy csalás történt az Aranylabda-szavazáson?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom elképzelni, hogy megmerne ilyet csinálni a FIFA, főleg, hogy nyilvánosságra is hozták a szavazatokat. És hogy mernék pont egy Buffon, Rosicky vagy Silva szavazatait megmásítani?

2013. jan. 12. 12:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én is hallottam a hírről, szerintem elképzelhető!
2013. jan. 12. 12:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Én nemtudom elképzelni hogy ezt meg merik csinálni. :)
2013. jan. 12. 15:47
 3/17 anonim ***** válasza:
akármennyire is unom már Messi és a Barca s*ggnyalását és korruptnak tartom az aranylabda szavazást is, de szerintem ez kamu. 1 nagyobb sportoldal sem vagy hivatalos nyilatkozat nem hangzott el, vagyis én nem tudok róla.
2013. jan. 12. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:

anyád is elképzelhető..

Ne legyetek már irigyek emberek :D Messi nyert, ez van, nem kell beszarni. Ha annyira "nem érdekel a csicska MESSI-labda" akkor miért beszél mindenki róla?

2013. jan. 12. 20:29
 5/17 anonim ***** válasza:

4: azért beszélnek róla mert nem érdemelte meg ezt se, akárcsak a 2010est.

amúgy egyértelmű, hogy nem volt csalás mivel nyilvánosságra vannak hozva a szavazatok.

2013. jan. 12. 21:30
 6/17 anonim ***** válasza:
és ez nem irigység, én barca drukker vagyok, de a 2010est sneijder, a mostanit iniesta érdemelte volna meg.
2013. jan. 12. 21:31
 7/17 anonim ***** válasza:
Persze, Ronaldo semmit mi? :D Megnyerte a ligát a szar reallal.
2013. jan. 13. 09:50
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
szerintem nem csaltak mert messi csak egy kupát nyert de ahogy játszott senki sem játszott jobban nála
2013. jan. 13. 11:37
 9/17 lee12 ***** válasza:
45%

max még iniesta kaphatta volna meg mert eb győztes lett és zseniálisan játszott Messi meg gólcsúcsot döntött

Ronaldo nem nyerhetett volna sehogyse

2013. jan. 13. 16:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Régen a csapattal elér sikerek számítottak ebben CR-nek simán lehetett volna esélye Bajnoki cím, EB elődöntő, spanyol szuperkupa. Iniesta si jobban megérdemelte volna mert ő EB győztes, de Messinek egy kupán kívűl semmire se futotta. DE ez a múlt, ezért sincs értelmee óta az aranylabdának.
2013. jan. 13. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!