Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Amerikai focihoz mindenképpen...

Amerikai focihoz mindenképpen "testesnek" kell lenni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Öcsém - aki 15 éves, 170 valahány centi és 50 + néhány kiló, viszonylag vékony alkat-szívesen elkezdené az amerikai focit.

Az a kérdésem, hogy oda mindeképp nagy darabnak kell lenni?

Én nem értek hozzá, öcsém azt mondja, ő inkább "futó" (nem tudom, mi a pontos neve a posztnak)szeretne lenni, oda is -mindneképp - kell a súly?

2013. jan. 3. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15 évesen még simán van lehetősége fejlődni. Nem kell nagy darabnak lennie, de azért némi izmot illene felpakolnia. Azért van ott az edző, h ezt elősegítse.
2013. jan. 21. 13:24
 12/14 poiu ***** válasza:
Agysérülést okoz. Ahová a mi gyerekeink jártak iskolába Amerikában, nem is volt amerikai foci, áttértek az erurópaira. Én valaha rögbiztem, ott kevesebb a durva ütközés.
2013. jan. 21. 16:46
 13/14 kalmangabor válasza:

Szép napot!

[link]

[link]

A választás megkönnyítéséhez... Sok sikert!

2013. jan. 21. 20:13
 14/14 anonim válasza:
Én nyíregyházi vagyok kb. ilyen alkatú és szntén 15 éves a tigersben edzek/játszok szívesen látunk mindenkit mert junior csapatot akarunk indítani és kell az ember én is runnigback(futó) vagy wide receiver(elkapó) leszek!
2013. ápr. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!