Amerikai focihoz mindenképpen "testesnek" kell lenni?
Üdv!
Öcsém - aki 15 éves, 170 valahány centi és 50 + néhány kiló, viszonylag vékony alkat-szívesen elkezdené az amerikai focit.
Az a kérdésem, hogy oda mindeképp nagy darabnak kell lenni?
Én nem értek hozzá, öcsém azt mondja, ő inkább "futó" (nem tudom, mi a pontos neve a posztnak)szeretne lenni, oda is -mindneképp - kell a súly?
Nyilván nem, de biztos nem mindegy egy csapatnak sem, milyen kvalitású játékosai vannak (akármilyen kicsi is az az egyesület).
És nyilván nem mindegy öcsémnek sem az, hogy a súlya miatt egész meccsen a kispadon fog ülni, vagy a pályán fog rohangálni.
Nagyon szívesen:)
Ha szépen lejár edzésekre és csinálja azt, amit az edző mond akkor fejlődni fog:)
Köszönöm a válaszokat!
Öcsém -ahogy azt leírtam - elég vékony alkatú, de alkatához valamint korához képest úgy gondolom az átlagnál erősebb.
"Sajnos" nem vagyunk budapestiek, Nyíregyháza, esetleg Miskolc jöhet(ne) szóba, mint klub.
Mégegyszer köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!