Suarezre mért mondja mindenki hogy rasszista?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 16:42
2/13 A kérdező kommentje:
Igen
2012. dec. 27. 17:05
3/13 anonim válasza:
Mert előző idényben rasszista dolgokat mondott valamelyik néger játékosra a PL-ben, és emiatt sokmeccses eltiltást kapott.
4/13 A kérdező kommentje:
Aha értem
Köszi
2012. dec. 27. 17:06
5/13 Rasta Joint válasza:
Az egyik tavalyi Manchester United elleni meccsen rasszista megnyilvánulásokat tett Patrice Evrára, ezért eltiltották azt hiszem 8 meccsre.
6/13 anonim válasza:
Érdekes, pedig ő sem fehér ... :)
8/13 anonim válasza:
mert valakire rossz dolgokat mondott és ezért
9/13 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki agresszívnak tartja.
De meg lehet érteni őt is, hidd el.
Amiken keresztül ment fiatal korában...nem csodálom,hogy így viselkedik a pályán.
10/13 Rasta Joint válasza:
Biztos nem volt könnyű gyerekkora, de van még pár olyan profi labdarúgó, akinek szintén nem volt könnyű az a fiatal időszaka, de más mégsem üti ki kézzel a labdát a gólvonalról a VB negyeddöntő utolsó percében szándékosan(oké, hogy mindent megtett a győzelemért,de ez nekem sok), mégsem harap meg másokat és nem minden esetben tesz rasszista megjegyzéseket egy futball-társára, és utána elég furcsa módon még kezet sem hajlandó fogni vele(mintha neki állt volna feljebb, érdekes...). Na mindegy, ezeket félretéve azt nem lehet vitatni, hogy nagy focista játékos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!