Miért fikázza mindenki Balotellit?
Amikor chuck norrisról csinksdjgnouhzgfbrifdsuhapégtojfhéoishdfiéajgoéiságfsáfjafgsdg
Najó, amikor chuck norrisról csinálnak ilyen képeket azt sem fikázás képp teszik, hanem mert vicces, és röhögjenek rajta. Viszont én akkor vagyok kiakadva, amikor a származása/bőrszíne miatt szidják. Mit tehet ő róla??????
a pályán ráfeszített az izmaira ennyi.
ez a kép látható,ezt alakítgatják át.
ha a feszítős képre gondolsz azért mert k*rva vicces dolgokat lehet belőle kihozni :D
magát az embert azért kritizálják mert egy idióta, nem tiszteli az edzőt és a csapattársait, dartsszal dobálta az ifistákat, beszólogat az edzőnek, többször is verekedett az edzéseken, e melett sík h*lye, nem tudott felvenni egy megkülönböztető mezt, egy barátságos meccsen 1 méterről szinte üres kapura megfordult, hogy besarkallja a labdát de kihagyta és még ő volt felháborodva amiért lecserélték, évekig Inter játékos volt, erre Milan mezben pózol, nyilatkozataiban azt hangoztatja hogy már jobb mint Ronaldo és Messi, iszonyú nagyképű, egy Manchester United ellenni meccsen Why Always Me pólóban pózolt, tehát Miért mindig én? - állt a pólón - úgy hogy előtte lőtt vagy 4 gólt abban a PL szezonban....
nagyvonalakban ennyi.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!