Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehetne javítani a...

Hogy lehetne javítani a botlábamon?

Figyelt kérdés
ügyetlen, tehetségtelen vagyok fociban.. hogy lehetnék ügyesebb?
2012. dec. 13. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Ajaj...hát sajnos nem fogsz örűlni a válaszomnak:D

Gyakorolnod kéne. Hogy pontosan mit, azt nem tudom, nem vagyok focista.

2012. dec. 13. 23:56
 2/6 A kérdező kommentje:
valamennyit ez is segített:) köszi
2012. dec. 14. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
milyen poszton akarsz jó lenni? miben vagy "béna? mindenben? ez elég széles spektrumú probléma. Miért éppen foci? HOVA?
2012. dec. 14. 18:34
 4/6 anonim válasza:
hát figyelj járj rendszeresen edzésekre focizz szabadidődben és hidd el hhogy előbb-utóbb észre veszed majd a fejlődést és ne add fel az álmaidat hanem csináld
2012. dec. 15. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is régen nagyok ügyetlen voltam. Én magam eljártam mindig a pályára és mindig azokat próbáltam amik nem mentek, dekázás-->labdavezetés-->lövés-->cselezés... aztán jöttek a bonyolult dolgok, rúgótechnikák begyakorlása--> dekázás közben a trükkök és még sok más, ezt mind kb 5 év alatt egész jól begyakoroltam.
2012. dec. 19. 20:58
 6/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben jártam kedves kérdező! Én balszélső/jobbszélső akartam lenni de nem voltam elég gyors, nem tudtam labdát vezetni és ügyetlenül, sokszor luftot rúgtam. Először a rúgótechnikámmal kezdtem valamit: megtanultam passzolni, tiziket lőni, aztán szabadrúgást lőni, ezután beadni azután labdát vezetni és még cselezni is megtanultam. Ez kb 3 évvel ezelőtt volt. 3 éve 25 meccs 1 gól 1 gólpassz volt a mérlegem tavaly lett 27 meccs 20 gól (2 mesterhármassal) és 14 gólpassz.(Annyit hozzá tennék hogy ezt nem ifi csapatban szettem össze ezek tesi órán jöttek össze amikor fociztunk) Ne add fel a gyakorlást és BIZTOS, hogy jobb leszel ha nem is egyik napról a másikra, de egy 2 hónapon belül ha minden nap legalább 1 órát szánsz gyakorlásra akkor láthatóan fejlődni fogsz!
2012. dec. 25. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!