Hogyan tudnék javítani a teljesítményemen?
tehát focizok amatőr szinten, és egyik nap pl lövök 7-8 gólt kispályán és van sok gólpaszom is, élvezem a játékot, máskor meg helyezkedésem jó, de sorra hagyom ki a helyzeteket, még a legegyszerűbbeket is!
kb heti 1 alkalommal van egy meccs amikor 8 gól is összejön akár...
mi lehet az oka ? nem hiszem h fáradság ? valami ötlet ? :/
Kiskoromban volt egy kicsi súlyfeleslegem, és ezért az egyik városi csapatban csúfoltak a srácok, ezért átmentem a másikhoz, ahol nem volt kicsi csapat, csak a felnőtt, és ott edzettem a nagyokkal :) igen elkéstem 18 vagyok már, meg azért rengeteg munka is kellene ami már most nem aktuális :)
sokszor belegondolok, h kiskoromban miért nem ragadtam meg a lehetőséget :/
nem tudom mi az oka, de nagyon zavaró... tényleg 1 héten egyszer profi szinten tolom :D de ez nem mák, heti 1 alkalommal mindig jól megy :D mellette meg nem tudom.. mecs elején közepes vagyok, közepén egy rakás fos :D végére meg felszoktam szívni magam, és akkor szoktam lőni 1-2 meg gólpasszozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!