Hogyan legyek jó kapus?
Én 1,5 éve vagyok kapus iskolai csapatba.A fő hogy szeresd amit csinálsz,és minden edszésen játssz ugy mintha az utolsó lenne.Nálunk beton placc van...
ne félj videókról nézz utána hogyan lehet biztonságosan vetődni.Ha kicsit félsz használj védőfelszerelést!
Ha tényleg akarod a dolgot, akkor összejöhet.:D
Én is kapus vagyok, már egy éve.:D
Az előtt soha nem játszottam, bénának éreztem magam..nem is szerettem a focit.:D
Suliban, tesiórán viszont rávettek a srácok, hogy álljak már be, mert kevesen vannak. mondtam nekik, hogy akkor tuti vesztenek, mert soha nem fociztam még..:D
azt mondták nem gáz, álljak be a kapuba, nem lesz semmi, ha bemegy a labda. és csodák csodájára kiderült, hogy elég jó vagyok.:D
azóta, ha focizunk mindig engem választanak elsőre, mert azt mondják 'csodakapus vagyok' :D...voltunk egy hónappal ezelőtt meccsen (iskolák focicsapatai versenyeztek) mi nyertünk, és én kaptam a legjobb kapus díjat.:D nagyon örültem neki, az edző külön meg is dicsért.:D
és ne foglalkozz vele, hogy kik nevetnek ki. gyakorlat teszi a mestert:D
14./L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!