Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan legyek jó kapus?

Hogyan legyek jó kapus?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeretek játszani, de nem igazán tudok, edzésre nemjárok, mert félek hogy kiröhögnek... Szóval milyen gyakorlatokat, vagy mit kell csinálnom?
2008. máj. 23. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbálj meg keresni valami edzőt, és ha kiröhögnek nem kell vele foglalkozni, a nagyok voltak mindig profik.(Cech, Cassillas, Buffon) De próbáld meg, hogy valakivel füves pályán gyakorolsz. Én a magam részéről néha szeretek kapus lenni, imádom a vetődéseket, amikor sikerül megfognom egy-egy nehéz labdát, hülye szögekből. És amit mások is mondtak, figyeld meg hogy csinálják a jó kapusok, nekem a legutóbbi meccsen jól jöttek, ezek az ellesett mozdulatok. Nem tudatosan, de alkalmaztam ezeket. Sok szerencsét, és kitartást!
2009. ápr. 23. 18:24
 12/17 anonim válasza:
0%
Én már 2 éve kapus vagyok,és én úgy kezdtem,hogy haverokkal rugdostunk kapura.Egyenlőre kapuskesztyű nélkül csináltam.Sztem te is így kezd mint én.
2009. máj. 3. 09:15
 13/17 anonim válasza:

Én 1,5 éve vagyok kapus iskolai csapatba.A fő hogy szeresd amit csinálsz,és minden edszésen játssz ugy mintha az utolsó lenne.Nálunk beton placc van...

ne félj videókról nézz utána hogyan lehet biztonságosan vetődni.Ha kicsit félsz használj védőfelszerelést!

2010. aug. 5. 17:01
 14/17 anonim válasza:
Mi is SZoktunk ökörködni meg minden röhögnia másikon,de tisztába avgyunk vele h edzésre azért járunk hogy ott tnauljunk! Senki sem születik profinak!ha van érzéked hozzzá akkor nyomás edzésre!!!
2010. szept. 12. 15:34
 15/17 Anyám Lánya válasza:

Ha tényleg akarod a dolgot, akkor összejöhet.:D

Én is kapus vagyok, már egy éve.:D

Az előtt soha nem játszottam, bénának éreztem magam..nem is szerettem a focit.:D

Suliban, tesiórán viszont rávettek a srácok, hogy álljak már be, mert kevesen vannak. mondtam nekik, hogy akkor tuti vesztenek, mert soha nem fociztam még..:D

azt mondták nem gáz, álljak be a kapuba, nem lesz semmi, ha bemegy a labda. és csodák csodájára kiderült, hogy elég jó vagyok.:D

azóta, ha focizunk mindig engem választanak elsőre, mert azt mondják 'csodakapus vagyok' :D...voltunk egy hónappal ezelőtt meccsen (iskolák focicsapatai versenyeztek) mi nyertünk, és én kaptam a legjobb kapus díjat.:D nagyon örültem neki, az edző külön meg is dicsért.:D

és ne foglalkozz vele, hogy kik nevetnek ki. gyakorlat teszi a mestert:D

14./L

2012. máj. 3. 14:13
 16/17 kaplonyi kristóf válasza:
egy haverodal kezdj ugy játszani hog ö rugja és te kivéded
2014. márc. 20. 15:55
 17/17 kaplonyi kristóf válasza:
és akor tudod hogy jó vagy ha egy sem megy be velem is igy volt de már énvagyok a legjob kapus a városban ha viszont faluban vagy akor mégjobb de mindenhol lehetsz jó kapus tapasztaltam
2014. márc. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!