Hogyan legyek jó kapus?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeretek játszani, de nem igazán tudok, edzésre nemjárok, mert félek hogy kiröhögnek... Szóval milyen gyakorlatokat, vagy mit kell csinálnom?2008. máj. 23. 15:20
1/17 anonim válasza:
Járj edzésre, próbáld a legtöbbet teljesíteni. Mást nem tudsz tenni, hogy jó kapus legyen belőlled.
2/17 A kérdező kommentje:
igaziból az a baj, hogy edzésre nem akarok, azt mondják sokat kell futni meg ilyesmi, meg félek, hoghy kiröhögnek:S
2008. máj. 23. 15:40
3/17 anonim válasza:
menj valamelyik haveroddal, ketten rohogtok egy jot. :D Amugy nem is biztos, hogy nem jatszol jol. Es szted az edzesen mindenki profi..?
4/17 A kérdező kommentje:
végülis jahh, az eddzésen se profi mindenki... ha meg haverokkal megyünk, akkor senki se veszi komolyan és teljes hülyéskedés van belőle. Szóval csak tesióra végén, vagy egy-egy tesiórán van alkalmam játszani...
2008. máj. 23. 21:40
5/17 anonim válasza:
A terved már meg van!!!!!!!!!!!!!!Kapus akarsz lenni!!!!!!!!!!Király Gábor nevét biztos ismered!Sajnos nincs önbizalmad.Én 20 év foci után edző akarok lenni és kimondom!!!Mond ki te is!!!!!!!!!!Én edző leszek!!!!!!!!!!!!!Te is kapus!Mond ki!
7/17 anonim válasza:
Hol laksz mert? én kapus vok bácsalmáson a kicsiknél 12-szeres válogatott gyere le ha akarsz ingyen tanítlak hívj a06305860222-őn ok?
8/17 anonim válasza:
na képzeld, velem is ez volt ahelyzet először. tök bénának éreztem magam, ezért nem mertem először egy rendes csapathoz csatlakozni. ezért fogtam magam, kerestem neten egy kapusedzőt, és lejártam a fiúk közé edzeni. aztán följavultam, és be is vettek az mTK női csapatába. mondjuk nekem nem tetszettek az ottani edzések, ezért klubot váltottam.
azt is ajánlhatom h menj ki vmelyik haveroddal egy parkba. őlő neked, te pedig védesz. nézd h tv-ben h hogyan vetődneka jó kapusok, tudsz tőlük mozdulatokat tanulni ill. a helyes földhözérkezést vetődéskor.
9/17 anonim válasza:
Ez csak tőled függ! Hát gyakorolnod kell a vetődést...fejlesztened kell a labda kezelésed...! És az a legjobb ha negyon jó a reflekszed!
10/17 anonim válasza:
Hát én is ugyanebben a cipőben jártam ameddig a keresztapám (aki focista) azt nem mondta hogy ügyes kapus vagyok.Szóval én azt mondom hogy járj edzésekre és ne érdekeljen ha egyszer-kétszer kiröhögnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!