Mi legyek kapus vagy mezőnyjátékos?
Milyen sportra gondolsz?Mert azért nem mindegy...de mindenképpen alkati szempontból és a képességeidnek megfelelően kellene döntened.
Ha foci,akkor kapusként nem kell annyit futnod viszont idegileg megterhelőbb és persze immunisnak kell lenned a nagysebeséggel feléd tartó labdák és habzó szájú csatárok által kiváltott reflexszerű félelemre.
A mezőnyjátékosok szerepe rugalmasabb,többet mozognak,nagyobb a fizikai igénybevétel,de általában többet is keresnek...mert ugye ez is egy szempont.;)
ha nem szeretsz futni és jól védesz, akkor természetesen KAPUS
ha pedig támadni vagy ilyesmi akkor MEZŐNYJÁTÉKOS ja és ha szereted az ,,izgalmakat"
mindenki csatárnak vagy kapusnak indul és épp a másik oldalon találja magát. Fülöp Márton válogatott kapusunk és Waltner Robi csatárunk a legjobb példa erre. Robi kapusként Marci meg csatárként indultak. Szóval előre kár így hozzáállnod! Én imádtam védeni-jó reflexkapus vagyok mind a mai napig, de nagy bakikat tudtam elkövetni, így kiszorultam mezőnybe és megérte. Többször lettem megyei és országos korosztályos válogatott is.
Azóta felnőttem,de ami tény tény. Minden posztnak megvan a szépsége! S nem minden a pénz. Inkább legyek csóró bravúros kapus mint Czeh (mert a jókat fizetik meg), mint egy Tököli, aki a német huszadosztályban lött kipadról 1-1 gólt.
A legtöbb sport gyilkosa a pénz! Most épp a foci van ebben a helyzetben!(a lényeg hogy élvezd amit csinálsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!