Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Arsenal vagy Chelsea? Légyszi...

Arsenal vagy Chelsea? Légyszi kerüljük a vitatkozást és indoklást is kérnék hogy mért jobb vagy mért szimpatikusabb a csapat.

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kívülálló vagyok,de a Chelsea-t kell hogy mondjam mert,tapasztaltabb játékosok alkotják a keretet mint az Arsenalnál,viszont ott sok a fiatal,akik előtt nagy jövő áll!!De én a Chelsea-t mondanám:D
2009. aug. 15. 15:14
 12/22 anonim válasza:

Chelsea,lássuk be...

Az Arsenal egyre roszabb főleg a bajnokságba.4. meg 5. helyek.A Chelsea meg szoros csatában van a Manchesterrel és mostis megnyerte a Szuperkupát.Nem vagyok Chelsea drukker,de így van.Talán a Chelsea lesz a jövő zenéje,de lehet hogy a Manchester...Az Arsenal még messze van.Előbb a Pool és a City aztán jöhet a Chelsea :)

2009. aug. 15. 15:14
 13/22 anonim válasza:

Chelsea.igaz nem a kedvenc csapatom közel se.

de azért lássuk be az Arsenal nem mostanában nyert trófeát.

2009. aug. 16. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én Chelsea drukker vagyok, de az Arsenalt mint ellenfelet nem becsülöm le. Sok jó fiatal játékosa van, viszont a gond, hogy nem nyernek kupát, és sok fiatal elhagyja őket. Ezért szoktam néha futball akadémiának titulálni. Kineveli a fiatal tehetségeket akik aztán szépen ott hagyják. Ha valahogy össze tudna hozni egy viszonylag állandó gárdát, akkor lenne esélyük kupákat nyerni is. A Chelsea ennyivel jobb, van egy állandó kerete ami időnként bővül, a játékosoknak van idejük összeszokni.
2009. aug. 18. 12:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Az Arsenal nagy előnye h fiatalok a játékosaik és még sokat fognak fejlődni, a chelsea pedig szerintem nem játszik szép focit általában
2009. szept. 27. 15:03
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
Chelsea és csak mert jobb és kész!
2010. febr. 17. 17:00
 17/22 anonim ***** válasza:
2009-08-11 12:46 Színvonalasabbak???? Hát akkor te neked is annyi közöd van a focihoz mint lónak a hátúszáshoz...
2010. ápr. 6. 22:44
 18/22 anonim válasza:
Chelsea
2010. máj. 27. 20:23
 19/22 anonim válasza:
35%
Ez vicc! Mi az, hogy a CFC védekező focit játszik? Azér mert egy meccsen a Barcelona beszorította őket folyamatosan? Ha má meccset is láttatok volna, rájönnétek, hogy ez úgymond "kivételes" eset volt! -.-'
2010. júl. 15. 11:00
 20/22 anonim válasza:
Arsenal. mindenből többet nyert :) arsenal fan vagyok
2010. nov. 18. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!