Ha most rendeznének egy Real Madrid - Chelsea meccs-et, akkor szerintetek mi lenne az eredmény?
2-0 a Realnak.
Szerintem nem kell részletezni. A Real most kb egy szintre került a Barcával. Gyors,sok passzos játék.Gyilkos.
Ettől függetlenül,lehet,hogy döntetlen,vagy a Chelsea nyerne.
3-1 lenne a Madridnak!
1.Ronaldo
2.Di María
3.Benzema
Túl oldalt
egye fene: Torres
;D
Egyértelmű madridi siker. Az egyetlen csapat a világon, amely komolyan felnőtt a jelenlegi Barcelonához. Vagy talán még túl is nőtt rajta kicsit. Egyébként nem szeretem egyiket sem.
AMUNT VALENCIA!
Szerintem a Chelsea akkor kapna ki csak 5 gollal ha megsajnélják őket.
HALA MADRID!!!!!!!!!!
A Madrid újra elfoglalja helyét, Európa és Spanyolország teteje... Szerintem nem fogják őket tudni megállítani, bomba formában vannak, összerázott csapat!!!
Fehér szív, lila lélek, Madridos leszek, amíg élek! :)
a real most sokkal jobb lesz szezon masodik feleben mint a barca
ezt nem azert mondom mert realos vagyok hanem azert mert:
a realt mourinho ojan szintre emelte amit nem lehet utolerni
hamarabb elerte a barcavero szintet a reallal mint az interrel mert jobb maga a keret es igy a csapat is jobb
masik meg az h guardiola el fog menni a barcatol es akkor a barca se lesz akkora nagy mar akkor
szoval ha iden nem is de jovoben mindent megnyer a real ha valami kisebb baki kozbe nem jon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!