Ki a legnagyobb ígéret: Hazard vs Özil vs Kroos vs El Shaarawy vs Neymar?
Figyelt kérdés
Szerinted ki a legnagyobb tehetség, kiből lehet igazán nagy sztár, esetleg aranylabdás? Vagy rajtuk kívül van másik hatalmas tehetség?2012. okt. 28. 20:20
11/13 anonim válasza:
Szerintem Götze, El Shaarawy. Neymarról meg kiderül ha Európába jön. Ezen kívül szerintem mi Thiago jó is Deulofeu (bár ő nem olyan ismert viszont nagyon fiatal )
12/13 anonim válasza:
A felsoroltak közül El Shaarawy. Neymar szerintem szar. A brazil bajnokságban tud csak cselezgetni, ha valamilyen európai élcsapatban játszana akkor szerintem a védők miatt a fél szezont sérülten töltené.Ezen kívül még nagyképű is.
13/13 anonim válasza:
Neymar
Kroos
Hazard
Özil
El Shaarawy
Ez lett végül a sorrend. Bár Shaarawy jelentősen lemaradt a másik 4 játékostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!