Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a legnagyobb ígéret:...

Ki a legnagyobb ígéret: Hazard vs Özil vs Kroos vs El Shaarawy vs Neymar?

Figyelt kérdés
Szerinted ki a legnagyobb tehetség, kiből lehet igazán nagy sztár, esetleg aranylabdás? Vagy rajtuk kívül van másik hatalmas tehetség?
2012. okt. 28. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem Neymar és Hazard
2012. okt. 28. 21:39
 2/13 anonim válasza:

szerintem Özilnek nincs olyan formája amivel stabilan tudja hozni az aranylabdás szintet egy egész évben. Neymarból meg nem lesz semmi, ha nem jön Európába. Itt meg nem fog cselezgetni, mert egyszer találja meg Rio Ferdinand, Vidic, vagy Pepe...

Kroos nekem nem szimpatikus

El Shaarawyt meg Hazardot még nem nagyon láttam játszani, de a Hazard gyerek nem lehet olyan rossz, ha a Chelsea első még a PL-ben.

2012. okt. 28. 22:44
 3/13 marichuy^^ válasza:
65%
én Özilt zseniális játékosnak tartom.Hihetetlen mozgató rugója a Realnak és felhábirítóan jó passzokat ad le amiből gól születik.Esze van a futballhoz,ami sajnos sok játékosnak nincs.Özil<3
2012. okt. 28. 23:22
 4/13 VVMMvvmm ***** válasza:
14%

Özil mennyi idős? Mióta ismert? Az ígéret kifejezés jó egy 16-17 éves játékosra. Özil egyébként semmi különös.

Sokat fut, de ez a doppingtól fertőzött élsportban már

nem nagy szám.Kroos unalmas.A többiek kik?

2012. okt. 29. 01:12
 5/13 Válasz25 ***** válasza:

Götze,Oscar játékosokat elfelejtetted?

El Shaarawy is jó formában van idén.

2012. okt. 29. 08:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Dehogy is felejtettem el Götzét. Akkor további lehetőségek: Pogba, Lucas, Oscar, Ramsey, Varane, Narsingh, Lukaku, Cuortois, Muniain, Isco, Thiago, Eriksen, Jesé ,Willems, Deulofeu, Nastasic, Pato, Damiamo, De Gea, M'Vila...

Sok sok név, ígéret. Szerintem Hazard nagyon jó játékossá fogja kinőni magát. Már most nagyszerű, mi lesz még később.

Neymarnak pedig jönnie kellene az öreg kontinensre ha akar valamit.

Szerintem a 3. legnagyobb tehetség az Varane. Hihetetlenül nyugodt, higgadt és elegáns. Ezek mellett gyors és magas is. Nagy játékos lehet belőle!

2012. okt. 29. 10:44
 7/13 Válasz25 ***** válasza:
strootman is jó játékos
2012. okt. 29. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Özil már komplett játékos,igazi playmaker,most gyenge a formája már nem egy ígéret.El Shaarawy-t nem látom sokat játszani.Kroos jó,szerintem nagyra viheti.Neymar meg...Majd ha EU-ba jön...A megye1-es szintű Brazil ligában nem nehéz így cselezni.

Igazi tehetségek:Ganso,Weiss,Tello,Cuenca,Jesé,Yesil,Sterling,Pogba és rengeteg ilyen van...De ezt nem veszi észre senki...(SAJNOS)

2012. okt. 29. 19:23
 9/13 A kérdező kommentje:

Tello valóban nem rossz, de ő inkább meghúzza az alapvonal felé és beadja, lehetne kicsit komplettebb is. Cuenca szvsz gyenge. Ha már a Barcelona tehetségeknél járunk akkor Montoya sem rossz, csak támadásban tud nagyon keveset hozzátenni.

Yesilt nem ismerem, hol játszik?

2012. okt. 29. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Yesil a Liverpoolban.Ott még nincs gólja,de korosztályos csapatokban és válogatottban 20 meccsen 25 gólja van meg ilyenek..gólgép
2012. nov. 3. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!