Mi a véleményetek a lány fociról?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 15:19
11/19 anonim válasza:
Nem annyira kemény, mint a férfi, és nincsen átívelős játék. Valamint tipikus lány gól, hogy a kapus feje fölé, léc alá helyezik a labdát:)
12/19 tatabike válasza:
"Hirtelen rájönne hogy nem barbibabák vagyunk, mert "véletlenül" OTT eltalálná egy igen erősen elrúgott labda... "
Aha. Látszik, hogy Te sem fociztál még túl sokat életedben. Mert a fociban csak úgy OTT meg lehet rúgni labdával valakit. Na ja, ahogy Barbie elképzeli...:)))
13/19 SSanchez válasza:
Engem nem zavar az erős labda én beleteszem magam..amúgy ha szerinted az fáj nem csúsztak még rá a lábadra, vagy nem talpaltak le.
14/19 anonim válasza:
utolsó kettő: miért hiszitek, hogy nem való a foci lányoknak?mi az ami miatt nem lenne való??
ettől függetlenül jobban szeretek férfi focit nézni a nőinél, de biztos hogy van pár lány/női focista akik jobbak mondjuk nálad utolsó
szóval ennyi erővel meg neked sem való, mert ezek a női focisták pl brazil válogatott tagjai jobbak nálad, hozzájuk képest neked nem való a foci
15/19 SSanchez válasza:
jól van szerintem hagyjuk mert megint csak vita lenne:)nem való nekik és kész..ennyi
18/19 anonim válasza:
de ez akkor se válasz..nem vitából tényleg, de miért gondolod így?
19/19 SSanchez válasza:
ha nagyon érdekel rám írsz..én többet kérdésnél nem vitázok senkivel se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!