Slayback kérdése:
Van esélyem szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni h 17 évesen van-e esélyem arra hogy profi szerződés kapjak. Most jelenleg egy falusi ifi játékosa vagyok kb 4,5 éve,már az edző a nagyba akar játszatni... na szóval szerintetek van esélyem, am azt mondják h jó vagyok! :) várom az értelmes emberek válaszát :)2012. okt. 21. 12:37
1/5 SSanchez válasza:
17 évesen felnőttbe játszani már nagy dolog, csak meg ne ragadj megyeiben. HA vannak focitáborok nyugodtan nézz el oda, biztosan figyelik az ottani tehetségeket:)
2/5 anonim válasza:
Rengeteg focista van. Nagyon kicsi annak az esélye, hogy le is igazoljon egy nagyobb csapat.
Nekem az unokaöcsém nagyon jól focizik. Ő is több mint 5-6 évig falusi csapatban focizott (megye 2). Most 17 éves ő is és MB2-ben focizik (ifi).
4/5 anonim válasza:
ja és mellette viszont borzalmasan tanul. Szóval így nem sok jövője van. Ahhoz, hogy megtudj élni fociból Magyarországon nagyon jónak kell lenned, nem csak jónak. És nem mások szavára kell hallgatni, hanem érzened kell.
5/5 SSanchez válasza:
Ausztriában szeretik a magyar játékosokat, ott is megpróbálhatod, sőt lehet még fizetnének is érte amatőr szinten. Egy ismerősöm 17 évesen kint játszott és kapott érte pénzt is. De másra nem volt ideje, tanulásra és hasonló dolgokra nem, csak a focira, ez olyan dolog, hogy ha ezt választod, akkor csak ezt muszáj, tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!