Szerintetek van esélyem? (a többi lent)
Figyelt kérdés
fél éve kezdtem el kézilabdázni az edzőm nagyon meg van elégedve velem sok edzésen dícsér hogy jó dobásom van irányító vagy lövő poszton szoktam lenni mikor edzésen meccsezünk a csapattal 2év múlva befejezem az általánost és sportsuliba szeretnék menni és folytatni a kézit szerintetek lenne esélyem?vagy bekerülni valamilyen jó csapatba vagy megtudnék ebből élni?nem szeretném elhamarkodni a dolgot hisz még van időm csak nagyon megszerettem ezt a sportágat és folytatni szeretném 13/L2012. júl. 1. 12:40
1/2 anonim válasza:
nem elég jónak lenni ha megakarsz belole élni legjobbak egyikének kell lenni. meg eleg keson kezdted el,en 7 éves korom ota kezizek es most a gyori audi eto utanpotlas kezilabda csapataban jatszok. ajanlm neked a gyori bercsenyi miklos sportsulit onnan kerulnek ki hazank legjobbjai. nagyon jo suli. sok sikert:) 16/L
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ nekem azt mondták hogy nem későn kezdtem el és köszi a suli ajánlást de debrecenbe szeretnék menni suliba :) és gratulálok neked :)
2012. júl. 5. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!