15 évesen még lenne esélyem nagyobb csapatba kerülni?
régebb óta focizom csak nem volt lehetőségem csapatban játszani. Szerintetek hol kezdjem? Fociakadémián ,vagy kisebb csapatban?
Valaki esetleg üziben tudna segíteni?
az akadémiáasok 7-8éves koruk óta profi körülmények közt játszanak, és sokan NB1-2-ben fognak játszani, 15 évesen ezt felesleges elkezdeni ha eddig egyáltalán nem játszottál sehol (3 ismerősöm Békéscsabai Előrés, egyet ismerek a Grosicsról is és eléggé tudnak pedig egyidősek vagyunk)
látogass el egy kisebb csapat edzéseire és majd meglátod , ha jó vagy sikerülni fog
Szorgalmasnak kell lenni. Én 13 évesen kerültem fel a vasasba. Bár, én 9 éve focizok. De nagyon szorgalmas vagyok.
Szerintem sportsuliba kezdj. Ha jól megy, akkor akadémia. Onnantól, Real Madrid with Cristiano Ronaldo :)
Drogba sem 18 éves korában kezdett el focizni, akkor csak az első junior csapatához ment
ajánlom a Wikipédiának ezt a részét : "1978. március 11-én született Abidjanban. Didier Drogba gyermekkorát a szülőhazájában Elefántcsontparton töltötte majd Franciaországba költözött. 'Tito', ahogy családja és barátai hívták, először ötéves korában hagyta el szülőhazáját. A Bretagne-i Brestbe utazott, ahol nagybátyja, Michael Goba, volt profi labdarúgó várta. Drogba három évet töltött a nagybátyjánál. Brestben, Angoulêmeben és Dunkerque-ben is élt, de honvágya volt, ezért hazatért.
Mivel hazájában a gazdasági állapotok tovább romlottak, Drogba visszaköltözött nagybátyjához Dunkerque-be, de kamaszként elköltözött tőle Franciaország más részére. Ekkor kezdett el futballozni. 1991-ben Didier szülei szintén Franciaországba utaztak, először Vannes-ben, majd 1993-ban Párizs külvárosában, Antony-ben telepedtek le."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!